.

Μνημόνιο οδηγιών προστασίας από φυσικές καταστροφές

Καιρός

Χάρτης Ευρυτανίας


Διάφορα άλλα Νέα
Ετήσιος χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ευρυτανίας PDF Εκτύπωση E-mail

Την Κυριακή 14/2/2010 θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο διασκέδασης «Κεφαλόβρυσο» στο Καρπενήσι ο ετήσιος χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ευρυτανίας.

Στην εκδήλωση κλήθηκε επίσημα με πρόκληση να παραβρεθεί ο πρόεδρος του Συλλόγου μας, ο οποίος με επιστολή του ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Δημήτριο Μπαλτά, πλην όμως προσωπικοί και οικογενειακοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να μετακινηθεί εκτός Αττικής.

Περισσότερα...
 
Ετήσιος χορός των Ευρυτάνων Αιτωλοακαρνανίας PDF Εκτύπωση E-mail

Το Σάββατο 13/2/2010 θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο διασκέδασης «Κοράλι» στο Αγρίνιο ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Ευρυτάνων Αιτωλοακαρνανίας, πρόεδρος του οποίου είναι το μέλος μας Κώστας Νταβαρίνος.

Περισσότερα...
 
Κοπή πίττας της Π.Υ. Καρπενησίου PDF Εκτύπωση E-mail

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας του Σωματείου Υπαλλήλων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρπενησίου.

Περισσότερα...
 
Ετήσιος χορός του Συνδέσμου Ευρυτάνων Φθιώτιδας PDF Εκτύπωση E-mail

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010, η ετήσια καθιερωμένη σύναξη των Ευρυτάνων της Φθιώτιδας που έλαβε χώρα σε γνωστό κοσμικό κέντρο της Λαμίας.

Περισσότερα...
 
Η εφαρμογή του σχεδίου «Καλλικράτης» στην Ευρυτανία PDF Εκτύπωση E-mail

Αναμονή και αγωνία για την τύχη της Ευρυτανίας

Ολοκληρώθηκε η δημόσια διαβούλευση του Υπουργείου Εσωτερικών για το σχέδιο «Καλλικράτης» τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010.

Εκείνο όμως που απασχολεί όλους τους Ευρυτάνες είναι πόσοι και ποιοι θα είναι οι νέοι δήμοι, κάτι που μέχρι στιγμής δεν μπορεί να διαφανεί, αλλά ούτε και να προβλευτεί.

Η Κυβέρνηση προχωρά άμεσα το επόμενο διάστημα στο δεύτερο μέρος που θα αφορά τη χωροθέτηση των νέων δήμων και των περιφερειών.

Περισσότερα...
 
Βουλευτικές Εκλογές 4/10/2009 – Αποτελέσματα στην Ευρυτανία PDF Εκτύπωση E-mail

Πρώτο Κόμμα το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Ευρυτανία

Βουλευτής και πάλι ο Ηλίας Καρανίκας

 Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. κέρδισε τη μονοεδρική στην Ευρυτανία με ποσοστό 51,20%, ενώ Βουλευτής επανεξελέγη ο γιατρός Ηλίας Καρανίκας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, εκφράζει τα συγχαρητήριά του για την επανεκλογή του και του εύχεται καλή δύναμη και κουράγιο στην αντιμετώπιση και επίλυση των δύσκολων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τόπος μας.

Περισσότερα...
 
Βουλευτικές Εκλογές 4/10/2009 Υποψήφιοι κομμάτων PDF Εκτύπωση E-mail

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των υποψηφίων των παρακάτω κομμάτων, που θα διεκδικήσουν τη Βουλευτική έδρα στο Νομό μας, ενώ δεν κατέστη δυνατό να εξακριβωθούν και τα ονόματα των υποψηφίων των άλλων κομμάτων, τα οποία θα αναρτηθούν μόλις ανακοινωθούν.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι το μέλος του Συλλόγου μας Κώστας Μπουμπουρής, ο οποίος ήταν υποψήφιος με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις προηγούμενες εκλογές, με επιστολή του γνωστοποιεί στους Ευρυτάνες τους λόγους που τον οδήγησαν σ’ αυτή του την απόφαση.

Περισσότερα...
 
Απαντήσεις για τη γρίπη των χοίρων PDF Εκτύπωση E-mail

Απαντήσεις για τη γρίπη των χοίρωνΌπως αυτές εκδόθηκαν από το Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

www.keelpno.gr 

Τι είναι η γρίπη των χοίρων

 Η γρίπη των χοίρων είναι μια οξεία νόσος του αναπνευστικού συστήματος των χοίρων που οφείλεται σε ιό της γρίπης τύπου Α. Γρίπη που προέρχεται από χοίρους έχει αναφερθεί και σε άγρια πτηνά, άλογα και ανθρώπους αλλά η μετάδοση από το ένα ζωικό είδος στο άλλο θεωρείται σπάνιο γεγονός. Έως τώρα έχουν απομονωθεί σε χοίρους τρις υπότυποι του ιού της γρίπης: ο H1N1, ο H1N2 και ο H3N2.

Περισσότερα...
 
« ΈναρξηΠροηγούμενο123ΕπόμενοΤέλος »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
bottom

Valid XHTML and CSS.