.

Μνημόνιο οδηγιών προστασίας από φυσικές καταστροφές

Καιρός

Χάρτης Ευρυτανίας


Διάφορα άλλα Νέα
Πανευρυτανικό Αντάμωμα 2013 PDF Εκτύπωση E-mail

Δημ.: 20/6/2013 – 10:00

 

Αναδημοσιεύουμε την πρόσκληση που λάβαμε από το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ευρυτανικών Συλλόγων για το 25ο Ευρυτανικό Αντάμωμα που θα γίνει στις 14 Ιουλίου 2013 στο Κεφαλόβρυσο. Να είμαστε όλοι μαζί.

Περισσότερα...
 
Επανεξελέγη Βουλευτής Ευρυτανίας ο Κώστας Κοντογεώργος PDF Εκτύπωση E-mail

Δημ.: 18/6/2012 – 10:00

Με διπλασιασμό των ποσοστών της κέρδισε την πρώτη θέση στο νομό μας η Νέα Δημοκρατία και ως εκ τούτου Επανεξελέγη Βουλευτής ο Κώστας Κοντογεώργος. Η αύξηση της εκλογικής δύναμης της Νέας Δημοκρατίας οφείλεται κυρίως στη συνεργασία της με τη ΔΗ.ΣΥ.

Περισσότερα...
 
Ο Λάμπρος Καρράς Πρόεδρος της ΟΕΣ, στη θέση του παραιτηθέντα Κώστα Καλτσούνη PDF Εκτύπωση E-mail

10/6/2012 – 12:00

Το Δ.Σ. της Ο.Ε.Σ. συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση, μετά την παραίτηση του μέχρι πρότινος προέδου Κώστα Καλτσούνη, με θέμα την συγκρότηση σε σώμα και την ανακατανομή των αξιωμάτων του. Από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν η νέα σύνθεση του Δ.Σ. της Ο.Ε.Σ. έχει ως εξής:

  • Πρόεδρος: Καρράς Λάμπρος, του Συλλόγου Μυρίκης
  • Α’ Αντιπρόεδρος: Τσιαμάκης Βασίλειος, του Συλλόγου Απεραντίων
  • Β’ Αντιπρόεδρος: Μάκκας Βασίλειος, του Συλλόγου Δυτικοφραγκιστιανών
Περισσότερα...
 
Εκδήλωση του Συλλόγου των Απανταχού Παπαρουσιωτών για τα Πετρογεφύρια της Κούκιας PDF Εκτύπωση E-mail

Δημ.: 30/5/2012 – 22:30

Ο Σύλλογος Απανταχού Παπαρουσιωτών Ευρυτανίας και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ευρυτανικών Συλλόγων, σας προσκαλούν στην εκδήλωση «Για τα Πετρογεφύρια της Κούκιας».

Περισσότερα...
 
Οι επικεφαλής και οι υποψήφιοι των εκλογών τις 17/6 στην Ευρυτανία PDF Εκτύπωση E-mail

Δημ. 30/5/2012 – 22:00

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό μας είναι ο Κ. Κοντογεώργος που ήταν πρώτος σε σταυρούς στις εκλογές της 6/5, όπως άλλωστε αναμένονταν, δεύτερος ο Χρήστος Δημητρόπουλος που ήρθε πρώτος σε σταυρούς για λογαριασμό της Δημοκρατικής Συμμαχίας και τρίτος κατά σειρά ο Β. Βλάχος, που δε συμμετείχε στις εκλογές της 6/5, ενώ εκτός ψηφοδελτίου μένουν οι Φώτης Κουλαρμάνης και Χρήστος Αρμάγος.

Περισσότερα...
 
Κατσαντώνεια 2012 Σάββατο 2 και Kυριακή 3 Ιουνίου PDF Εκτύπωση E-mail

Δημ.: 24/5/2012 – 09:00

Διήμερες εκδηλώσεις το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Ιουνίου 2012, προς τιμή του προεπαναστατικού Ήρωα της Ελλάδας, Μαραθιώτη Αντώνη Μακρυγιάννη – Κατσαντώνη και της πολυτραγουδισμένης Κλεφτουριάς, διοργανώνει ο Σύλλογος Απανταχού Μαραθιωτών και το Τοπικό Διαμέρισμα Μαράθου. Παραθέτουμε αυτούσια την αλληλογραφία, μαζί με πρόσκληση, που μας έστειλαν οι διοργανωτές για ενημέρωση.

Περισσότερα...
 
Παραιτήθηκε από επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ ο τέως Βουλευτής Ηλίας Καρανίκας PDF Εκτύπωση E-mail

Δημ. 19/5/2012 – 12:00

Με ανοικτή επιστολή του ο τέως Βουλευτής Ηλίας Καρανίκας, γνωστοποίησε την απόφασή του να μην είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στο Νομό μας, κατά τις εκλογές της 17/6/2012.

Στην επιστολή του συνοψίζει το έργο του, κατά τη θητεία τους ως Βουλευτής, αλλά και δίνει έμφαση στην απόφασή του, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι: "η ψήφος και η κρίση των συμπολιτών μου είναι ακόμα νωπή"

Περισσότερα...
 
Μήνυμα προϊσταμένου της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ. για την ημέρα των οδηγών PDF Εκτύπωση E-mail

Δημ.: 10/5/2012 – 15:00

Ένα ενδιαφέρον μήνυμα με την ευκαιρία της ημέρας των οδηγών απηύθυνε ο προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ. Αστυνομικός Διευθυντής Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Κιούλος.

Παρατίθεται αυτούσιο:

Περισσότερα...
 
Αναλυτικά οι σταυροί των υποψηφίων στο Νομό μας PDF Εκτύπωση E-mail
Norma7/5/2012 – 14:30

Πρώτος σε σταυρούς και Βουλευτής ο Κώστας Κοντογεώργος από τη Νέα Δημοκρατία, ακολουθούν ο Ηλίας Καρανίκας του ΠΑΣΟΚ και έπεται ο Χρήστος Δημητρόπουλος της Δημοκρατικής Συμμαχίας

δείτε παρακάτω αναλυτικά τους σταυρούς όλων των υποψηφίων:

Περισσότερα...
 
Βουλευτής Ευρυτανίας ο Κώστας Κοντογεώργος PDF Εκτύπωση E-mail

Δημ.: 7/5/2012 – 11:00

Η Νέα Δημοκρατία είναι η κερδισμένη των Βουλευτικών Εκλογών στο Νόμο μας και ο Κώστας Κοντογεώργος νέος Βουλευτής, αφού επικράτησε με μικρή βεβαία διαφορά από το 2ο ΠΑΣΟΚ και τον μέχρι πρότινος Βουλευτή Ηλία Καρανίκα.

Περισσότερα...
 
« ΈναρξηΠροηγούμενο123ΕπόμενοΤέλος »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
bottom

Valid XHTML and CSS.