.

Μνημόνιο οδηγιών προστασίας από φυσικές καταστροφές

Καιρός

Χάρτης Ευρυτανίας


Παρουσίαση βιβλίων και δημοσιευμάτων μελών
Εκπαιδευτικά συγγράμματα - Άρθρα & Δημοσιεύσεις PDF Εκτύπωση E-mail

Συγγραφέας: Νίκος Διαμαντής (ιστοσελίδα www.d-d.gr)

Τίτλος βιβλίων: α) «Εφαρμογές Δημοσιονομικού Δικαίου στο Πυροσβεστικό Σώμα» - εκδόσεις Ατραπός, β)«Κανονισμός Στολών Πυροσβεστικού Σώματος», γ) «Πυροσβεστική Εκπαίδευση», δ.) «Πυροσβέστης & Σύγχρονο Πυροσβεστικό Σώμα»

Λίγα λόγια για το συγγραφέα: Ο Νίκος Διαμαντής κατάγεται από τον Κλειτσό. Είναι Αντιπρόεδρος του συλλόγου μας και ένας εκ των πρωτεργατών της ίδρυσης και λειτουργίας του. Αποστρατεύθηκε από την Πυροσβεστική με το βαθμό του Υποστρατήγου. Είναι απόφοιτος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με πτυχίο Νομικού.

Λίγα λόγια για τα βιβλία:

Περισσότερα...
 
Ποιήματα και σκέψεις PDF Εκτύπωση E-mail

Συγγραφέας: Γιώργος Καραμάνης

Τίτλος βιβλίου: «Στίχοι που ίσως γίνονται τραγούδια και σχόλια»

Λίγα λόγια για το συγγραφέα: Ο Γιώργος Καραμάνης κατάγεται από τις Σέρρες και είναι μέλος του Συλλόγου μας. Η σχέση του με την Ευρυτανία, είναι στενότατη αφού έχει νυμφευτεί τη Μαρίνα Χαλιμούρδα από το Μοναστηράκι Αγράφων. Ο Γιώργος Καραμάνης είναι Αστυνομικός Διευθυντής της Ελληνικής Αστυνομίας και το έτος 2007 εξέδωσε το παραπάνω βιβλίο το οποίο αφιερώνει στη σύζυγό του Μαρίνα και στους εθελοντές αιμοδότες όλου του κόσμου.

Στο βιβλίο υπάρχει κριτική από το Μιχάλη Σταφυλά. Η μετριοπάθεια με την οποία αντιμετωπίζει τη συγγραφική και ποιητική του προσπάθεια είναι ενδεικτική του σπάνιου χαρακτήρα του.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Περισσότερα...
 
Ιστορικό σύγγραμμα PDF Εκτύπωση E-mail


Συγγραφέας: Κώστας Μπουμπουρής

Τίτλος βιβλίου: «Κατσαντώνης – εποποιία και θρύλος»

Λίγα λόγια για το συγγραφέα: Ο Κώστας Μπουμπουρής κατάγεται από το Μάραθο Αγράφων. Είναι μέλος του συλλόγου μας και ένας εκ των πρωτεργατών της ίδρυσης και λειτουργίας του. Αποστρατεύθηκε από την Ελληνική Αστυνομία με το βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή. Διακεκριμένος διαπραγματευτής ομηριών (από τους πρώτους στην Ελλάδα), με μεταπτυχιακές σπουδές στο FBI στην Αμερική. Στις Εθνικές εκλογές του 2007 υπήρξε υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Ευρυτανίας.

Περισσότερα...
 
Εκπαιδευτικό σύγγραμμα PDF Εκτύπωση E-mail

Συγγραφέας: Αλέκος Μπιτζής

Τίτλος βιβλίου: «Πρακτική σκοποβολή».

Λίγα λόγια για το συγγραφέα: Ο Αλέκος Μπιτζής κατάγεται από το Άργος και είναι μέλος του Συλλόγου μας. Η σχέση του με την Ευρυτανία, είναι στενότατη αφού έχει νυμφευτεί την Περθενία Ζήκα από την Ποταμιά Γρανίτσας.

Ο Αλέκος Μπιτζής είναι Υποστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας και από χρόνια συγγράφει και επιμελείται το παραπάνω βιβλίο, το οποίο κατά καιρούς διδάσκεται στις Αστυνομικές Σχολές.

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Το εν λόγω βιβλίο πραγματεύεται θέματα σκοποβολής και εκπαίδευσης σ’ αυτή.

 

 


bottom

Valid XHTML and CSS.