.

Μνημόνιο οδηγιών προστασίας από φυσικές καταστροφές

Καιρός

Χάρτης Ευρυτανίας


Τα Νέα μας
Προγραμαμτίσθηκε για 6/2 ο 1ος χορός του Συλλόγου μας PDF Εκτύπωση E-mail

Την Παρασκευή 6/2/2008 προγραμματίσθηκε ο πρώτος ετήσιος χορός του Συλλόγου μας, σε αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου «ΜΕΝΤΗΣ» στη Παλλήνη.

Στην αίθουσα «Αχερουσία» του κέντρου διασκέδασης «ΜΕΝΤΗΣ» στη Παλλήνη Αττικής, οδός Εθν. Αντιστάσεως 50, (τηλ. 210-6632060), χωρητικότητας τριακοσίων πενήντα (350) ατόμων περίπου, θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος ετήσιος χορός του Συλλόγου μας. Ώρα προσέλευσης από 21:00.

Περισσότερα...
 
Συνάντηση του Δ.Σ. με το Βουλευτή του νομού κ. Ηλία Καρανίκα PDF Εκτύπωση E-mail

Την 3/6/2008 πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, με το Βουλευτή του νομού κ. Ηλία Καρανίκα στα γραφεία του στην οδό Μητροπόλεως στην Αθήνα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν πέραν του κ. Βουλευτή, ο στενός του συνεργάτης κ. Γεώργιος Σοφρώνης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας Δημήτρης Γεωργαλής, ο Αντιπρόεδρος Νίκος Διαμαντής, ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Καλτσούνης, ο Ταμίας Νίκος Γκούρλιας και η Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων Όλγα Διώτη.

Από τη συνάντηση απουσίαζαν τα δύο μέλη του Συλλόγου που διαμένουν στο Καρπενήσι Τσιαμάκης Κοσμάς & Τσιάρας Κώστας, οι οποίοι ενημερώθηκαν τηλεφωνικά πριν τη συνάντηση για τα προς συζήτηση θέμτα, αλλά και μετά για το αποτέλεσμα αυτής.

Περισσότερα...
 
Έτος Κατσαντώνη το 2008 - Τιμή στον ήρωα, με εκδηλώσεις PDF Εκτύπωση E-mail
Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 200 χρόνων από το θάνατο του Σταυραετού των Αγράφων Κατσαντώνη (Αντώνη Μακρυγιάννη), η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ευρυτανίας, ο Δήμος Αγράφων και ο Σύλλογος Απανταχού Μαραθιωτών, διοργάνωσαν εορταστικές εκδηλώσεις την 15/6/2008 στο Μάραθο Αγράφων.
Τους προσκεκλημένους χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Χρήστος Μπούρας, ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας, μετά την επιμνημόσυνη δέηση, εκφώνησε ο επίσημα προσκεκλημένος Σαρακατσάνος πολιτικός, πρώην Υπουργός και νυν Πρόεδρος του ΕΛ.ΓΑ. κ. Νίκος Κατσαρός.
Περισσότερα...
 
Συμμετοχή στο αντάμωμα του Συλλόγου Ευρυτάνων Αμερικής «Το Βελούχι» PDF Εκτύπωση E-mail
Στο αντάμωμα του συλλόγου των Ευρυτάνων της Αμερικής «το Βελούχι», συμμετείχε η Νομαρχιακή Σύμβουλος Ευρυτανίας και Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου μας κυρία Όλγα Διώτη, ως εκπρόσωπος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ευρυτανίας και του Νομάρχη Ευρυτανίας Κώστα Κοντογεώργου.
Στην αντιπροσωπεία συμμετείχε επίσης ως επικεφαλής και ο Βουλευτής του Νομού μας κ. Ηλίας Καρανίκας.
Περισσότερα...
 
Επιτυχίες τέκνων μελών μας, στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. το έτος 2008 PDF Εκτύπωση E-mail

Αν και το Διοικητικό Συμβούλιο έγκαιρα με επιστολή που απέστειλε σε όλα τα μέλη του Συλλόγου, ζητούσε τη συνεργασία τους, έτσι ώστε να καταρτιστεί κατάσταση με επιτυχόντα τέκνα μελών μας, στα ΑΕΑ και ΤΕΙ της χώρας, προκειμένου να οργανώσει εκδήλωση προς τιμή τους, μέχρι σήμερα έλαβε μόνο δύο ονόματα.

Περισσότερα...
 
Μέλη του Δ.Σ. στη βάφτιση του Παύλου Μπακογιάννη PDF Εκτύπωση E-mail
Ανταποκρινόμενοι στην επίσημη πρόσκληση του Κώστα και της Κάλλιας Μπακογιάννη, παραβρεθήκαν στα βαφτίσια του μικρού Παύλου, ο πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Δημήτριος Γεωργαλής, ο Γεν. Γραμματέας κ. Κώστας Καλτσούνης, ο ταμίας κ. Νίκος Γκούρλιας, η σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων κ. Όλγα Διώτη, καθώς και ο Γραμματέας Οργανωτικού και κινητοποίησης κ. Κώστας Τσιάρας.
Περισσότερα...
 
« ΈναρξηΠροηγούμενο12345678ΕπόμενοΤέλος »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
bottom

Valid XHTML and CSS.