.

Μνημόνιο οδηγιών προστασίας από φυσικές καταστροφές

Καιρός

Χάρτης Ευρυτανίας


Τα Νέα μας
Εκλογές στο Σύνδεσμο Ευρυτάνων Φθιώτιδας PDF Εκτύπωση E-mail

Πρώτος σε ψήφους το μέλος του Συλλόγου μας Παναγιώτης Θεμελής

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 29 Μαρτίου 2009, στο Σύνδεσμο Ευρυτάνων Φθιώτιδας στη Λαμία.

Περισσότερα...
 
Αντινομάρχης Ευρυτανίας η Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου μας κ. Όλγα Διώτη PDF Εκτύπωση E-mail

Την 12/1/2009, ο Νομάρχης Ευρυτανίας κ. Κώστας Κοντογεώργος, ανακοίνωσε τις θέσεις των δύο Αντινομαρχών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης  του Νομού Ευρυτανίας, τη μία εκ των οποίων καταλαμβάνει η Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου μας κ. Όλγα Διώτη.

Περισσότερα...
 
Ευχές για το νέο έτος 2009 PDF Εκτύπωση E-mail

Τις ευχές τους για χρόνια πολλά στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, απέστειλαν με e-mail, πολλά μέλη του Συλλόγου μας, τόσο μέσω του πεδίου «Επικοινωνία» της Ιστοσελίδας μας, όσο με γραπτά μηνύματα sms, αλλά και με αλληλογραφία. Το Διοικητικό Συμβούλιο τους ευχαριστεί και αντεύχεται για καλή χρονιά με υγεία, πρόοδο και ευημερία.

Περισσότερα...
 
Εξελέγη 4ος στην Ομοσπονδία Ευρυτανικών Συλλόγων ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου μας Κώστας Καλτσούνης PDF Εκτύπωση E-mail

Την 14/12/2008 ημέρα Κυριακή, πραγματοποιήθηκε το 13ο Τακτικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας Ευρυτανικών Συλλόγων στο ξενοδοχείο «Acropol», με την ενθαρρυντική παρουσία αντιπροσώπων πολλών Συλλόγων της Ευρυτανίας. Το Σύλλογό μας αντιπροσώπευσαν, ο Πρόεδρος Δημήτριος Γεωργαλής, ο Αντιπρόεδρος Νίκος Διαμαντής, ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Καλτσούνης, υποψήφιος στην Ομοσπονδία, η Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων Όλγα Διώτη και ο Ταμίας Νίκος Γκούρλιας, ως πρώτο αναπληρωματικό μέλος, αφού απουσίαζε ο Θεόδωρος Διαμάντης.

Περισσότερα...
 
Με επιτυχία η συνάντηση των μέλων του Συλλόγου PDF Εκτύπωση E-mail

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη την 30-11-2008 συνάντηση του Δ.Σ. του Συλλόγου με τα μέλη που διαμένουν και υπηρετούν στο Νομό Αττικής, στο εστιατόριο «Πρέσβης των Γεύσεων» του συμπατριώτη μας και μέλους του Συλλόγου μας κ. Λουκά Διαμαντή που βρίσκεται στην οδό Αγίας Λαύρας 23 στα Άνω Πατήσια.

Περισσότερα...
 
Προγραμματίσθηκε συνάντηση του Δ.Σ. με τα μέλη που διαμένουν στην Αττική PDF Εκτύπωση E-mail

Την 30/11/2008  ημέρα Κυριακή και ώρα 12:00, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των μελών που διαμένουν στο Νομό Αττικής, σε εστιατόριο "Πρέσβης των Γεύσεων" του συμπατριώτη μας και μέλους του Συλλόγου Λουκά Διαμαντή στην οδό Αγίας Λαύρας 23 στα Άνω Πατήσια, τηλέφωνο 210-2231712, για συζήτηση με ελαφρύ γεύμα.

Περισσότερα...
 
Γιορτή τσίπουρου στη Δομνίστα PDF Εκτύπωση E-mail

Το 3ήμερο από 25 έως 27 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε στη Δομνίστα η γιορτή τσίπουρου που οργανώνει ο πρωτοπόρος φιλοπρόοδος Σύλλογος Δομνίστας, με μεγάλη επιτυχία.

Στη συνάντηση παραβρεθήκαν ο Νομάρχης Ευρυτανίας κ. Κώστας Κοντογεώργος, ο πρώην βουλευτής Αιτωλ/νίας συμπατριώτης μας κ. Ανδρέας Καραγκούνης, Νομαρχιακοί Σύμβουλοι, ο πρόεδρος της Πανευρυτανικής Ένωσης κ. Κώστας Παπαδόπουλος, ο συμπατριώτης μας Νίκος Μπακογιάννης  αδελφός του αείμνηστου Παύλου. Ενθουσιασμό και αίσθηση προκάλεσε η οικονομική προσφορά των εκατό ευρώ του συλλόγου μας προς το σύλλογο Δομνίστας.

Το Διοιητικό Συμβούλιο εκπροσώπησε με εντολή του Προέδρου ο Παναγιώτης Συρογιαννίδης, ο οποίος παρέδωσε το χρηματικό ποσό και την επιστολή. Παρατίθεται παρακάτω αυτούσια η επιστολή μας:

Περισσότερα...
 
Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου PDF Εκτύπωση E-mail

Σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που έγινε την 20/10/2008, με παρουσία όλων των μελών του συζητήθηκαν τα εξής θέματα:

Περισσότερα...
 
Πανευρυτανικό Αντάμωμα 2008 PDF Εκτύπωση E-mail

Την 27/7/2008, πραγματοποιήθηκε για  φέτος στα Άγραφα Ευρυτανίας το καθιερωμένο πλέον ετήσιο Πανευρυτανικό αντάμωμα, που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Ευρυτανικών Συλλόγων, με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, του Βουλευτή Ευρυτανίας κ. Ηλία Καρανίκα, του Νομάρχη κ. Κώστα Κοντογεώργου, Νομαρχιακών και Δημοτικών Συμβούλων απ’ όλους τους Δήμους της Ευρυτανίας, αντιπροσώπων πολλών Συλλόγων και Φορέων.

Το Σύλλογό μας εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας κ. Κώστας Καλτσούνης, ο οποίος συμμετέχει επίσης και στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Ε.Σ. και διεκδικεί μάλιστα το μεγαλύτερο μερίδιο της επιτυχίας, αφού στον οργανωτικό και όχι μόνο τομέα η εκδήλωση είχε τεράστια επιτυχία και ο Κώστας μεγάλη συμμετοχή σ’ αυτή.

Περισσότερα...
 
Πρόγραμμα & πληροφορίες για το χορό της 6/2/09 PDF Εκτύπωση E-mail

 Το Διοικητικό Συμβούλιο, καλεί τα μέλη και του φίλους του Συλλόγου, να τιμήσουν με την παρουσία τους, την πρώτη μεγάλη εκδήλωση που διοργανώνει, την Παρασκευή 6Φεβρουαρίου 2009 ώρα 21:00, στη μουσική αίθουσα εκδηλώσεων «Αχερουσία» του Κέντρου «ΜΕΝΤΗΣ», που βρίσκεται στην Παλλήνη Αττικής, οδός Εθνικής Αντιστάσεως 50.

Είναι ανάγκη να παραβρεθούμε όλοι σ’ αυτή την εκδήλωση, από την οποία απορρέει το μόνο έσοδο του ταμείου μας και στην οποία επιφυλάσσονται εκπλήξεις και μια φιλικότατη τιμή, μόνο 25,00 ευρώ με φαγητό και απεριόριστο ποτό.

 

Περισσότερα...
 
« ΈναρξηΠροηγούμενο12345678ΕπόμενοΤέλος »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
bottom

Valid XHTML and CSS.