.

Μνημόνιο οδηγιών προστασίας από φυσικές καταστροφές

Καιρός

Χάρτης Ευρυτανίας


Τα Νέα μας
Δημοσιεύτηκε η απόφαση για την προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΟΕΣ PDF Εκτύπωση E-mail

Δύο Μέλη του Συλλόγου μας στη Διοικούσα Επιτροπή

Τελικά δημοσιεύτηκε η απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, που αφορά το διορισμό προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής, ύστερα από την περσινή προσφυγή του Εποπτικού Συμβουλίου.

Με την απόφαση 8083/8-7-2009 του μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών διορίστηκε προσωρινή Διοίκηση της Ομοσπονδίας Ευρυτανικών Συλλόγων (Ο.Ε.Σ.).

Περισσότερα...
 
Ανθρωπιστική βοήθεια για την Αϊτή PDF Εκτύπωση E-mail

Έμπρακτη συμπαράσταση ανθρωπιστικής βοήθειας στα θύματα του πρωτοφανούς καταστροφικού σεισμού στην Αϊτή

Τι έχει κάνει ο σύλλογός μας

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας, αλλά και τα μέλη του, συμπαρίστανται εμπράκτως στα θύματα του σεισμού στην Αϊτή καταβάλλοντας χρήματα στον παρακάτω λογαριασμό. Οποιοδήποτε μέλος επιθυμεί να καταβάλει χρήματα μέσω του Συλλόγου, να επικοινωνεί με τα μέλη του Δ.Σ. στα γνωστά τηλέφωνα ή στέλνοντας το μήνυμά του μέσω της ιστοσελίδας/ Πεδίο «επικοινωνία».

Αριθμός Λογαριασμού για εισφορές για την Αϊτή

Τράπεζα: Τράπεζα της Ελλάδος

Τίτλος λογαριασμού: ΕΔ/Λογαριασμός κατάθεσης εισφορών για ανθρωπιστική βοήθεια/Αϊτή

Αριθμός λογαριασμού: 2341131478

ΙΒΑΝ: GR8701000230000002341131478

Περισσότερα...
 
Παρέμβαση του Δ.Σ. με επιστολή του στο Βουλευτή Ευρυτανίας PDF Εκτύπωση E-mail
Παρέμβαση του Δ.Σ. με επιστολή του στο Βουλευτή Ευρυτανίας, για ενίσχυση με αστυνομικό προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευρυτανίας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, μετά από επαφές που είχε με αρκετά μέλη (αστυνομικούς) του που υπηρετούν στο Νομό Ευρυτανίας, αποφάσισε να αποστείλει ανοικτή επιστολή στο Βουλευτή Ευρυτανίας κ. Ηλία Καρανίκα, αναδεικνύοντας το σοβαρό πρόβλημα έλλειψης αστυνομικού προσωπικού που αντιμετωπίζει στην παρούσα φάση η Αστυνομική Διεύθυνση, καθιστώντας έτσι δύσκολη την αποστολή της.

Η παρέμβαση αυτή έχει ως στόχο, να αναδειχθεί το πρόβλημα και γίνουν συντονισμένες προσπάθειες από τους αρμόδιους φορείς για την επίλυσή τους. Ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες, τόσο από πλευράς Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ευρυτανίας δια του προέδρου της κ. Δημητρίου Μπαλτά, όσο και από πλευράς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευρυτανίας δια του Διευθυντού της κ. Βασιλείου Μάκκα.

Επισημαίνεται ότι όπως ρητά αναφέρεται στο καταστατικό μας (άρθρο 3 παράγρ. 1 και 2 «σκοπός του συλλόγου»), το Δ.Σ. υποχρεούται στην ανάδειξη τέτοιων προβλημάτων, για την κατά το μέτρο του δυνατού θεραπεία τους, καθώς επίσης και την ανάπτυξη στενής συνεργασίας με κάθε Αρχή ή Υπηρεσία, για την επίλυση προβλημάτων σ’ όλους τους τομείς, πολιτιστικής, κοινωνικής και υπηρεσιακής φύσης.

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την επιστολή

Περισσότερα...
 
Οικονομική ενίσχυση από την Τ.Ε.Δ.Κ. Νομού Ευρυτανίας PDF Εκτύπωση E-mail

Την 26/10/2009 από τη Δ.Ο.Υ. Καρπενησίου εισπράχθηκε οικονομικό ένταλμα ποσού πεντακοσίων (500,00) ευρώ, ως οικονομική ενίσχυση από την ΤΕΔΚ Νομού Ευρυτανίας, ως ένδειξη της άριστης συνεργασίας που έχει αναπτύξει ο Σύλλογός μας με διάφορους φορείς του τόπου μας.

Το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό διατέθηκε για την αγορά μηχανογραφικού εξοπλισμού (LAPTOP), το οποίο προσφέρθηκε σε τέκνα μελών μας, κατά τον ετήσιο χορό του Συλλόγου μας την 6/2/2009, ως επιβράβευση για την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί την ΤΕΔΚ Νομού Ευρυτανίας, τον πρόεδρό της κ. Βασίλειο ΚΑΡΑΜΠΑ Δήμαρχο Καρπενησίου, αλλά και τους υπαλλήλους την Δ.Ο.Υ. Καρπενησίου, για την άψογη εξυπηρέτηση.

  Ακολουθεί αυτούσια η επιστολή

Περισσότερα...
 
Έκτακτες Κρίσεις στην Αστυνομία και την Πυροσβεστική – Υποστράτηγος μέλος του Συλλόγου μας PDF Εκτύπωση E-mail

Κατά τις έκτακτες κρίσεις που προκάλεσε η αιτούμενη από το νέο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη παραίτηση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου κ. Βασιλείου Τσιατούρα, προήχθη στο βαθμός του Υποστρατήγου ο Ευρυτάνας Ταξίαρχος, μέλος του Συλλόγου μας κ. Νικόλαος Στίγκας που υπηρετούσε στη νευραλγική Διεύθυνση Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής, όπου και παρέμεινε.

Περισσότερα...
 
Ένωση Γυναικών Ευρυτανίας PDF Εκτύπωση E-mail

Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου μας, χαιρετίζει τη πρωτοβουλία των γυναικών Ευρυτανίας, για την επανασύσταση του Συλλόγου Γυναικών Ευρυτανίας με τη νέα του μορφή ως Ένωση γυναικών Ευρυτανίας, με διευρυμένο νέο καταστατικό

Ο Σύλλογός μας τίθεται ανεπιφύλακτα στο πλευρό κάθε τέτοιας προσπάθειας, στηρίζοντας τους στόχους τους, που σίγουρα θα περιλαμβάνει θέματα που αφορούν όλους μας και κυρίως τη γενέτειρά μας«Ευρυτανία».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ως μέλη του Συλλόγου μας έχουν καταγραφή πενήντα εννέα (59) γυναίκες, ποσοστό 23,6% επί του συνόλου των εγγεγραμμένων.

              Καλή επιτυχία και ευόδωση των στόχων σας

Περισσότερα...
 
20 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη PDF Εκτύπωση E-mail

Εκδήλωση στη μνήμη του στο Ζάππειο Μέγαρο, με ομιλητές τον πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, τον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτριο Σιούφα, το Νομάρχη Ευρυτανίας κ. Κώστα Κοντογεώργο και άλλων επισήμων.

Εκδήλωση στη μνήμη του Παύλου Μπακογιάννη με αφορμή τα είκοσι χρόνια από την ημέρα της δολοφονίας του, οργάνωσε η Νέα Δημοκρατία στο Ζάππειο Μέγαρο το Σάββατο 26/9/2009 και ώρα 11:00, με την παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή, του Προέδρου της Βουλής κ. Δημήτρη Σιούφα, του πρώην Πρωθυπουργού κ. Κώστα Μητσοτάκη, βεβαίως της οικογένειας Μπακογιάννη (Ντόρας, Κωστή, Αλεξίας, Νίκου), πολλών υπουργών της κυβέρνησης, βουλευτών  και στελεχών τη Ν.Δ.

Περισσότερα...
 
Εορτασμός της ημέρας τιμής των αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας. PDF Εκτύπωση E-mail

Την Κυριακή 14 Ιουνίου 2009 πραγματοποιείται σε όλες τις Αστυνομικές Διευθύνσεις της χώρας ο εορτασμός της ημέρας τιμής των αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ευρυτανίας ο εορτασμός θα γίνει στον  ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Καρπενησίου Νικόλαου.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Περισσότερα...
 
Κρίσεις – προαγωγές, τοποθετήσεις και αποστρατείες μελών του Συλλόγου μας PDF Εκτύπωση E-mail

 Κατά τις κρίσεις του Μηνός Μαρτίου των Αξιωματικών στην Ελληνική Αστυνομία, προήχθησαν αρκετά από τα μέλη του Συλλόγου μας και τοποθετήθηκαν σε νέες θέσεις:

α.- Στο βαθμό του Υποστρατήγου ο Αλέκος Μπιτζής, ο οποίος τοποθετήθηκε ως Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. β.- Στο βαθμό του Ταξιάρχου ο Χρήστος Ντζούφρας, ο οποίος τοποθετήθηκε ως Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Περισσότερα...
 
Με μεγάλη επιτυχία ο 1ος Ετήσιος Χορός PDF Εκτύπωση E-mail

Βραδιά αφιερωμένη στο συμπατριώτη μας Κώστα Παλιούρα

Μεγάλη επιτυχία, τόσο από πλευράς προσέλευσης, όσο και από πλευράς παλμού, είχε τελικά ο ετήσιος χορός του Συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε την παρασκευή 6/2/2009 στην αίθουσα «Αχερουσία» του κέντρου «ΜΕΝΤΗΣ» στην Παλλήνη Αττικής.

Κάτι λιγότερο από τριακόσια περίπου μέλη του Συλλόγου, αλλά και φίλοι μας, έδωσαν το παρόν, αποδεικνύοντας ότι, παρά τις οικονομικές δυσκολίες των καιρών, υπάρχει συνοχή και ο κόσμος αγκαλιάζει σταθερά τις εκδηλώσεις που διοργανώνει το Διοικητικό Συμβούλιο. Εκδηλώσεις που δεν έχουν στόχο οικονομικά οφέλη, αφού τα έσοδα είναι οριακά παραπάνω από τα έξοδα. Αυτό που έθεσε ως στόχο φέτος το Διοικητικό Συμβούλιο ήταν η παρουσία των μελών, με το λιγότερο δυνατό κόστος.

Περισσότερα...
 
« ΈναρξηΠροηγούμενο12345678ΕπόμενοΤέλος »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
bottom

Valid XHTML and CSS.