.

Μνημόνιο οδηγιών προστασίας από φυσικές καταστροφές

Καιρός

Χάρτης Ευρυτανίας


Τα Νέα μας
14ο Συνέδριο της Ο.Ε.Σ. PDF Εκτύπωση E-mail

Δημ. 14/3/2010 – 20:00

Αυτή τη στιγμή καταμετρώνται οι ψήφοι και σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα για το Δ.Σ. προηγείται η Φραγκάκη-Σταυροπούλου Ελευθερία και έπεται ο Κώστας Καλτσούνης, ενώ για το Εποπτικό Συμβούλιο προηγείται ο Γιώργος Καββαδίας και έπεται ο Αλέξανδρος Κουζής.

Νωρίτερα σε πολύ καλό κλίμα και με μικρές αντεγκλήσεις, όσον αφορά τα γεγονότα του Δεκεμβρίου 2008 (παραιτήσεις μελών Δ.Σ. κ.λπ.), πραγματοποιήθηκε σήμερα 14/3/2010 στο ξενοδοχείο «Zafolia» Λ. Αλεξάνδρας 87-89, το 14ο Συνέδριο και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην Ομοσπονδία Ευρυτανικών Συλλόγων.

Περισσότερα...
 
Υποψηφιότητες Ο.Ε.Σ. για τις εκλογές της 14/3/2010 PDF Εκτύπωση E-mail

Δημ. 11/3/2010 – 12:00

Η Ομοσπονδία τραβάει το δρόμο της επιτυχίας, για το μέλλον της

Σύμφωνα με πληροφορίες εικοσιτέσσερις (24) είναι οι υποψηφιότητες που κατατέθηκαν για τις αρχαιρεσίες που θα γίνουν την Κυριακή  14/3/2010 στο ξενοδοχείο «Zafolia» για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην Ομοσπονδία Ευρυτανικών Συλλόγων.

Δημοσιεύουμε με επιφύλαξη τα ονόματα, καθόσον δεν έχουν επικυρωθεί ακόμα από το προσωρινό Δ.Σ.

Η επικύρωση θα γίνει τελικά την Παρασκευή 12/3/2010 στα Γραφεία της Ομοσπονδίας (Κάνιγγος 7), αφού λόγω της Πανελλαδικής απεργίας, κρίθηκε σκόπιμο να μετατεθεί μία ημέρα μετά.

Οι υποψηφιότητες είναι οι εξής: 

Περισσότερα...
 
Κρίσεις Αστυνομικών μελών του Συλλόγου μας PDF Εκτύπωση E-mail

Δημ. 4/3/2010 - 18:00

Κατά τις χθεσινές και σημερινές κρίσεις 3 και 4/3/2010 των Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, κρίθηκαν αρκετά από τα μέλη του Συλλόγου μας, ως παρακάτω:

Περισσότερα...
 
Διοικητής στην Π.Υ. Βόλου ο Αντιπύραρχος μέλος του Συλλόγου μας Λαθύρης Νικόλαος PDF Εκτύπωση E-mail

 Δημ. 10/2/2010 - 22:00

Τη διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου και κατ’ επέκταση του Νομού Μαγνησίας αναλαμβάνει το μέλος του Συλλόγου μας Αντιπύραρχος Λαθύρης Νικόλαος. Στο δύσκολο έργο που τον περιμένει ευχόμαστε καλό κουράγιο και δύναμη. Είμαστε δε πεπεισμένοι ότι θα ανταποκριθεί πλήρως στα καθήκοντά του για την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και των πολιτών της Μαγνησίας.

 
Τελικά προκηρύχθηκαν πέντε (5) θέσεις αστυνομικών για την Α.Δ. Ευρυτανίας PDF Εκτύπωση E-mail

Δημ. 3/2/2010 - 23:00

Παρά τις ασφυκτικές πιέσεις τόσο του Βουλευτή Ευρυτανίας Ηλία Καρανίκα, όσο και των άλλων φορέων (Α.Δ. Ευρυτανίας, Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ευρυτανίας), καθώς επίσης και του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, με πρωτεργάτες τον πρόεδρο Δημήτρη Γεωργαλή και τη Σύμβουλο Δημοσίων Σχέσεων και πρώην Αντινομάρχη Ευρυτανίας Όλγα Διώτη, το Συμβούλιο Μεταθέσεων του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας αποφάσισε την προκήρυξη τεσσάρων θέσεων για μετάθεση στους βαθμούς (Αρχ/κα ΜΠΣ – Υπαρχ-κα και Αστ/κα) και μία θέση στους βαθμούς (Ανθ/μου και Αρχ/κα ΠΣ).

Περισσότερα...
 
Συγκροτήθηκε σε Σώμα η Διοικούσα Επιτροπή της Ο.Ε.Σ. PDF Εκτύπωση E-mail

 Δημ. 3/2/2010 - 22:00

Συγκροτήθηκε σε Σώμα η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ομοσπονδίας Ευρυτανικών Συλλόγων, η οποίαδιορίστηκε με την υπ ' αριθ. 8083/8-7-2009 απόφαση του μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Η συνάντηση των δεκαπέντε (15) μελών έγινε την 3/2/2010 σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Πάρνων», του συμπατριώτη μας Κώστα Αβράμπου και μετά από γόνιμη και επικοδομιτική συζήτηση αποφάσισαν ομόφωνα τη σύνθεση του προσωρινού Δ.Σ., ως παρακάτω:

Περισσότερα...
 
'Εληξε η θητεία της 'Ολγας Διώτη ως Αντινομάρχη Ευρυτανίας PDF Εκτύπωση E-mail

Όλγα Διώτη Αντινομάρχης Ευρυτανίας 2009

Έληξε επιτυχώς η θητεία ως Αντινομάρχης Ευρυτανίας 2009 της δικής μας Όλγας Διώτη, η οποία είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου μας, αλλά και μέλος του Δ.Σ. (Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων).

Παρατίθεται παρακάτω αυτούσια η επιστολή που έστειλε η Όλγα σε όλους τους Ευρυτάνες.

Περισσότερα...
 
Νέος Διοικητής στην Π.Υ. Καρπενησίου PDF Εκτύπωση E-mail

Νέος Διοικητής στην Πυροσβεστική Υπηρεσία στο Καρπενήσι άρα και του οικείου Νομού είναι ο Αντιπύραρχος Φιλίππου Χρήστος του Γεωργίου που υπήρξε Διοικητής στην Π.Υ. Καρδίτσας.

Περισσότερα...
 
Συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής της ΟΕΣ PDF Εκτύπωση E-mail

Δημ. 28/1/2010 - 14:00

Την 3-2-2010 και ώρα 17:00 σε αίθουσα του ξενοδοχείου "ΠΑΡΝΩΝ" στην Πλατεία Λαυρίου, του συμπατριώτη μας Κώστα Αβράμπου, συνεδριάζει η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή, προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα.

 Για το συντονισμό και την κινητοποίηση ορίσθηκε από το δικαστήριο ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου μας Κώστας Καλτσούνης.

Περισσότερα...
 
Αμεση ανταπόκριση του Βουλευτή κ. Ηλία Καρανίκα στην επιστολή μας PDF Εκτύπωση E-mail

Με το Γενικό Γραμματέα Προστασίας του Πολίτη κ. Γρηγόρη Τασούλα συναντήθηκε ο Ηλίας Καρανίκας

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Βουλευτή Ευρυτανίας κ. Ηλία Καρανίκα, στο αίτημα του Συλλόγου μας, αλλά των υπόλοιπων φορέων που δραστηριοποιήθηκαν για την ενίσχυση με αστυνομικό προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευρυτανίας.
Περισσότερα...
 
« ΈναρξηΠροηγούμενο12345678ΕπόμενοΤέλος »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
bottom

Valid XHTML and CSS.