.

Μνημόνιο οδηγιών προστασίας από φυσικές καταστροφές

Καιρός

Χάρτης Ευρυτανίας


Τα Νέα μας
Εγγραφή στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων από το Υπουργείο Πολιτισμού PDF Εκτύπωση E-mail

Δημ. 3/7/2010 – 23:30

Παρατάθηκε μέχρι 16/7/2010 η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών από τους συλλόγους που επιθυμούν να εγγραφούν στο μητρώο που δημιουργεί το Υπουργείο Πολιτισμού.

Σύλλογοι, σύνδεσμοι και σωματεία που δεν θα πάρουν τον ειδικό αριθμό μητρώου δεν θα δικαιούνται εφεξής καμία χρηματοδότηση από οποιονδήποτε κρατικό φορέα. Αυτό συνεπάγεται ότι όλοι θα πρέπει μέχρι την παραπάνω ημερομηνία να καταθέσουν δικαιολογητικά, τα οποία αναφέρονται λεπτομερώς στο πεδίο «Εγγραφή στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων» στην ιστοσελίδα http://drasis.culture.gr/

Περισσότερα...
 
Το ασφαλιστικό για Σώματα Ασφαλείας & Στρατό PDF Εκτύπωση E-mail

Δημ. 3/7/2010 – 22:30

Κατατέθηκε την 2/7/2010 το βράδυ, αιφνιδιαστικά από την κυβέρνηση, τροπολογία που αφορά στο ασφαλιστικό των στρατιωτικών υπαλλήλων.

Το σχέδιο της τροπολογίας είναι το εξής:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ – ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ “ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ  ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ”

Περισσότερα...
 
Λαογραφικά Μουσεία στην Ευρυτανία PDF Εκτύπωση E-mail
Δημ. 27/5/2010 – 21:43

Παρουσιάζουμε τα παρακάτω έντεκα επίσημα λαογραφικά Μουσεία που λειτουργούν σε διάφορες περιοχές της Ευρυτανίας.

Η άντληση των στοιχείων έγινε από το blog της Κίνησης Πολιτών Πρασιάς Ευρυτανίας: www.prassia-eyrytanias.blogspot.com και αναρτήθηκε από το διαχειριστή του εν λόγω blog και μέλος του Συλλόγου μας Δημήτρη Κουκουράβα.

Περισσότερα...
 
Προσφορές για προγραμματισμό θερινών διακοπών 2010 PDF Εκτύπωση E-mail

Δημ. 22/5/2010 – 17:25

Για τα μέλη του Συλλόγου Ευρυτάνων Σωμάτων Ασφαλείας και τις οικογένειές τους.

 

Αναδημοσιεύουμε τις προσφορές για θερινές διακοπές, που απέστειλαν στο Δ.Σ. του Συλλόγου, ξενοδοχεία ανά την επικράτεια και αφορούν σε μειωμένες τιμές των μελών μας, αλλά και των οικογενειών τους. Για τους ενδιαφερόμενους το Δ.Σ. του Συλλόγου βρίσκεται στη διάθεσή τους. 

Περισσότερα...
 
Επίκαιρος ο εορτασμός στη μνήμη του ήρωα Κατσαντώνη PDF Εκτύπωση E-mail

Δημ. 17/5/2010 – 21:20

Ο Δήμος Αγράφων και ο Σύλλογος Απανταχού Μαραθιωτών, διοργανώνουν και φέτος (πέρυσι δεν έγιναν) την μεγαλύτερη γιορτή της Ευρυτανίας τα “Κατσαντώνεια” 2010 προς τιμήν του Σταυραετού των Αγράφων Κατσαντώνη - Αντώνη Μακρυγιάννη στη γενέτειρά του τον Μάραθο, ανήμερα Κυριακή της Πεντηκοστής 23 Μαΐου 2010.

Περισσότερα...
 
Τελικά δυο δήμοι στην Ευρυτανία PDF Εκτύπωση E-mail

Δημ. 28/4/2010 – 23:00

Α. Συνιστώνται οι κατωτέρω δήμοι:

1. Δήμος Καρπενησίου με έδρα το Καρπενήσι αποτελούμενος από τους δήμους: α. Καρπενησίου β. Φουρνά γ. Προυσσού δ. Ποταμιάς ε. Δομνίστας και στ. Κτημενίων οι οποίοι καταργούνται.

2. Δήμος Αγράφων με έδρα τη Δυτική Φραγκίστα αποτελούμενος από τους δήμους α. Φραγκίστας β. Βίνιανης γ. Ασπροποτάμου δ. Απεραντίων και ε. Αγράφων, οι οποίοι καταργούνται.

Β. Ο Δήμος Αγράφων χαρακτηρίζεται ως ορεινός.

Περισσότερα...
 
Νέα πρόεδρος στην Ο.Ε.Σ. η Ελευθερία Φραγκάκη-Σταυροπούλου PDF Εκτύπωση E-mail

Δημ. 25/3/2010 – 18:36

Κατά τη συνεδρίαση του πρώτου Δ.Σ. τη Δευτέρα 22/3/2010 συγκροτήθηκε σε σώμα στα Γραφεία της (Κάνιγγος 7), η Ομοσπονδία Ευρυτανικών Συλλόγων. Μετά από ψηφοφορία πρόεδρος εκλέχτηκε η Φραγκάκη-Σταυροπούλου Ελευθερία, η οποία έλαβε οκτώ (8) ψήφους, έναντι επτά (7) του Κώστα Καλτσούνη.

Δείτε αναλυτικά τη συγκρότηση του Δ.Σ.:

Περισσότερα...
 
Αποστρατεύθηκε το μέλος του Συλλόγου μας Ηλίας Μπουμπουρής PDF Εκτύπωση E-mail

Δημ. 21/3/2010 – 20:10

Αποστρατεύθηκε την 3/3/2010 το μέλος του Συλλόγου μας Ηλίας Μπουμπουρής. Ο Ηλίας είναι εκ των ιδρυτικών μελών του Συλλόγου μας και ένας άνθρωπος που αγωνίσθηκε με σθένος για την ίδρυση του Συλλόγου, αλλά και για όλους του Ευρυτάνες στα Σώματα Ασφαλείας και όχι μόνο.

Ο Ηλίας παραμένει ενεργό μέλος του Συλλόγου μας και ενεργός Ευρυτάνας, τον χρειαζόμαστε κοντά μας και είμαστε σίγουροι ότι θα μας παρέχει τις Υπηρεσίες του, όπως άλλωστε έκανε πάντα.

Περισσότερα...
 
Με επιστολή αποχαιρέτησε τους Ευρυτάνες ο Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλειος Μάκκας PDF Εκτύπωση E-mail

Δημ. 21/3/2010- 19:36

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας μετατέθηκε ως Υποδιευθυντής ο μέχρι πρότινος Αστυνομικός Διευθυντής Ευρυτανίας Βασίλειος Μάκκας.

Ο Βασίλης Μάκκας, είναι μέλος του συλλόγου μας και μάλιστα από τα ιδρυτικά του μέλη, επειδή και αυτός πίστευε και πιστεύει ότι οι Ευρυτάνες στα Σώματα Ασφαλείας και όχι μόνο, πρέπει να είναι μια γροθιά.

Περισσότερα...
 
Τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ο.Ε.Σ. PDF Εκτύπωση E-mail
Δημ. 14/3/2010 – 22:00

2ος σε ψήφους ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου μας και Πρόεδρος του προσωρινού Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Κώστας Καλτσούνης

Στο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέχτηκαν επίσης και δύο ακόμα μέλη του Συλλόγου μας, οι Σπύρος Σκαρτσιούνης και Κώστας Νταβαρίνος, οι οποίοι κατέβηκαν ως υποψήφιοι από τους Συλλόγους Αγιοτριαδιτών και Πανευριτανικό Αιτωλοακαρνανίας, αντίστοιχα.

Ανακοινώθηκαν πριν από λίγο από την εφορευτική επιτροπή τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ευρυτανικών Συλλόγων και έχουν ως εξής:

Περισσότερα...
 
« ΈναρξηΠροηγούμενο12345678ΕπόμενοΤέλος »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
bottom

Valid XHTML and CSS.