.

Μνημόνιο οδηγιών προστασίας από φυσικές καταστροφές

Καιρός

Χάρτης Ευρυτανίας


1η Ετήσια Γ.Σ. 16-3-2008 PDF Εκτύπωση E-mail
 Δημ. 15/6/2008 – 22:00

1η Ετήσια Πανηγυρική Γενική Συνέλευση 16/3/2008 

Με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία εκατό και πλέον μελών από όλη την Ελλάδα του νεοσύστατου Πανελλήνιου Λαογραφικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Ευρυτάνων Αστυνομικών, Πυροσβεστών, Λιμενικών, Αγροφυλάκων και Πολιτικών Υπαλλήλων Σωμάτων Ασφαλείας στο ξενοδοχείο «Zafolia», πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 16 Μαρτίου 2008 η πρώτη ετήσια Πανηγυρική Γενική Συνέλευση του.

Επίσημοι προσκεκλημένοι που παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Ευρυτανίας κ. Καρανίκας Ηλίας, ο οποίος στον χαιρετισμό του μίλησε με θερμά λόγια για την πρωτοβουλία των ένστολων που κατάγονται από την Ευρυτανία να συστήσουν πολιτιστικό σωματείο. Υπογράμμισε το γεγονός ότι οι ένστολοι δείχνουν παιδεία και ευαισθησία για τον πολιτισμό και την παράδοση του Ευρυτανικού τόπου, πέρα από το υψηλό υπηρεσιακό τους επίπεδο, και δήλωσε ότι θα είναι κοντά τους σε κάθε τους προσπάθεια. Μάλιστα, αναφέρθηκε στην ομιλία του στην βουλή την προηγούμενη βδομάδα για το δίκαιο του αιτήματος των ένστολων να υπάγονται στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα.

Ο κ. Τζερεμές Ηλίας εκπροσωπώντας το συμπατριώτη Βουλευτή Αττικής κ. Μπούρα Αθανάσιο μεταφέροντας τους θερμούς χαιρετισμούς του καθώς και την στήριξή του στον νεοσύστατο Σύλλογο.

Η Αντινομάρχης Ευρυτανίας κ. Παναγιωτοπούλου Μαρία εκπροσωπώντας τον Νομάρχη, αφού μετέφερε τους θερμούς χαιρετισμούς του Νομάρχη κ. Κοντογεώργου Κων/νου, τόνισε ότι η πρωτοβουλία αυτή είναι αξιέπαινη και αποτελεί τη βάση μιας νέας αρχής για τα πολιτιστικά δρώμενα στο νομό μας.

Ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Μπούρας Χρήστος, αφού συνεχάρη και αυτός το Προσωρινό Δ.Σ. για την άψογη οργάνωση και την πρωτοβουλία αυτή, αναφέρθηκε και ζήτησε την συμμετοχή όλων στις εκδηλώσεις που θα γίνουν στον Δήμο για τα 200 χρόνια από τον θάνατο του ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ.

Παρόντες επίσης ήταν και απηύθυναν χαιρετισμό και ευχές στον νεοσύστατο σύλλογο: ο Νομαρχιακός Σύμβουλος και Πολιτευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Γεωργαλής Αθανάσιος, η Νομαρχιακή Σύμβουλος κ. Διώτη Όλγα, ο κ Μακρής Ιωάννης Πολιτευτής του Νομού μας του ΛΑ.Ο.Σ., ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού μας κ. Μπαλτάς Δημήτριος, η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ευρυτανικών Συλλόγων κ Χαλκιά Βάσω, ο Πρόεδρος της Πανευρυτανικής Ένωσης κ. Παπαδόπουλος Κων/νος και ο συντονιστής της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ευρυτανίας κ. Κώστας Καρβέλης.

Δεν παραβρέθηκαν και έστειλαν επιστολές ο Πρόεδρος της Τ.Ε.Δ.Κ. και Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Καραμπάς Βασίλειος, ο οποίος πέραν των ευχών του για ευόδωση των σκοπών του συλλόγου, αναφέρει ότι η προσπάθεια αυτή του Δ.Σ. του νεοσύστατου συλλόγου αποτελεί σταθμό για τα πολιτιστικά πράγματα του τόπου μας. Ο κ Μπομποτσιάρης Ντίνος, Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής συνεργασίας Δημοτικός Σύμβουλος Καρπενησίου απέστειλε τις καλύτερες ευχές του και δήλωσε ότι η συνδικαλιστική και κοινωνική δραστηριότητα είναι αναγκαία για την προάσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων. Ο Πολιτευτής του Νομού με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και μέλος του συλλόγου μας κ. Μπουμπουρής Κώστας στέλνοντας τις ευχές του για ευόδωση των σκοπών του Συλλόγου, η κ. Σταμέλου Ελισάβετ Πολιτευτής του Νομού μας με το Κ.Κ.Ε., ο κ. Μεριγκούνης Γεώργιος και ο κ. Ντρίβας Αθανάσιος Πολιτευτές του ΛΑ.ΟΣ του Νομού μας.

Την εκδήλωση άνοιξε Γενικός Γραμματέας του Προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου κ. Καλτσούνης Κώστας, ο οποίος αφού καλωσόρισε τα μέλη του νεοσύστατου συλλόγου και τους επίσημους προσκεκλημένους, έδωσε τον λόγο στον Πρόεδρο του Προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γεωργαλή Δημήτριο, ο οποίος αναφέρθηκε στην ανάγκη υπάρξεως του Συλλόγου αυτού, αλλά και στους σκοπούς του, όπως π.χ. στην Δημιουργία Τράπεζας Αίματος, αλληλοβοήθειας και αρωγής μεταξύ των μελών του, καθώς και πλείστες άλλες δράσεις, οι οποίες και θα αποτελέσουν θέματα για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα εκλεγεί με πρωτοποριακό τρόπο στις 13 Απριλίου, αφού μέσα στο καταστατικό του συλλόγου προβλέπεται και η επιστολική ψήφος, μιας και ο σύλλογος είναι Πανελλήνιος και τα μέλη του βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Αφού ορίστηκε προεδρείο γενικής συνέλευσης αποτελούμενο από τους :
1.- ΔΙΑΜΑΝΤΗ Νικόλαο ως Πρόεδρο
2.- ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗ Ηλία και
3.- ΓΕΡΟΝΙΚΟ Ανδρέα ως μέλη
Αποφασίστηκαν:1.- Η διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου να γίνει στις 13 Απριλίου 2008 Ημέρα Κυριακή στην έδρα του Συλλόγου Λ. Γαλατσίου 43.2.

- Ορισμός Εφορευτικής Επιτροπής: Ομόφωνα εκλέχθηκαν οι ΚΟΥΤΡΑΣ Νικόλαος, ως πρόεδρος, ΣΥΡΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ Παναγιώτης και ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ Νικόλαος, ως μέλη.3.

- Η Λήξη υποβολής Υποψηφιοτήτων τόσο για το Δ.Σ. όσο και για την Εξελεγκτική επιτροπή να γίνει ως την 24.00 της 26 Μαρτίου 2008, είτε αυτοπροσώπως είτε με FAX στο 210-6619149 ή στο 210 - 6015042.4.

- Αφού έγινε ο απολογισμός του Προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου δόθηκε ό λόγος στους παρευρισκόμενους οι οποίοι και στην πλειοψηφία τους εξήραν την προσπάθεια του προσωρινού Δ.Σ. για τα όσα έγιναν ως σήμερα, ενώ ο Κος Διαμάντης Θεόδωρος ενίσχυσε οικονομικά τον Σύλλογο με το ποσό των χιλίων ευρώ (1.000,00€) για τα πρώτα βήματά του. Το Θοδωρή ευχαρίστησε εκ μέρους όλων ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Γεωργαλής.

Πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής των Εκλογών, Υποψηφιότητες καθώς και διαδικαστικά θέματα που σχετίζονται με τις εκλογές θα ανακοινώνονται προσωρινά στην ιστοσελίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ευρυτανίας www.eayne.gr. και στα τηλέφωνα 6972280555 κ. Γεωργαλής Δημήτρης και 6974493409 κ. Καλτσούνης Κώστας. 

Παρατίθεται παρακάτω αυτούσια η ομιλία του προέδρου, σε δύο σκέλη.Το πρώτο αφορά το καλωσόρισμα των προσκεκλημένων και το δεύτερο το διοικητικό και οικονομικό απολογισμό. 

Κύριε Βουλευτά
Κύριε Πρόεδρε της ΚΕΔΚ
Κυρία Αντινομάρχη
Κύριοι εκπρόσωποι των Βουλευτών που κατάγονται από το Νομό μας
Κύριοι Πολιτευτές των κομμάτων του Νομού Ευρυτανίας
Κύριε Δήμαρχε Δήμου Αγράφων
Κύριοι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι
Κυρία Πρόεδρε της Ομοσπονδίας Ευρυτανικών Συλλόγων
Κύριε Πρόεδρε της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ευρυτανίας
Κύριοι Πρόεδροι, Εκπρόσωποι Ενώσεων, Κέντρων και Συλλόγων της Ευρυτανίας
Αξιότιμα μέλη του συλλόγου μας
Κυρίες και κύριοι

Σας καλοσωρίζουμε σήμερα, Κυριακή της Ορθοδοξίας στην πρώτη ετήσια Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας, που ιδρύθηκε πρόσφατα και σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας, η οποία μας τιμά ιδιαίτερα.

Στις 20 Μαΐου παρελθόντος έτους, ευοδώθηκε η κυοφορούσα προ ετών επιθυμία και προσδοκία πολλών από εμάς, για την ίδρυση Πανελλήνιου Λαογραφικού και Πολιτιστικού Συλλόγου, μέλη των οποίων θα είναι Αστυνομικοί - Πυροσβέστες - Λιμενικοί - Αγροφύλακες και Πολιτικοί Υπάλληλοι των Σωμάτων Ασφαλείας, με έδρα την πόλη της Αθήνας και κοινή αναφορά η αγάπη για την ιδιαίτερη πατρίδα μας, την Ευρυτανία.

Η ανάγκη δημιουργίας του παραπάνω συλλόγου, γεννήθηκε από την κοινή όλων μας διαπίστωση ότι ενώ είμαστε αρκετοί, εντούτοις δεν υπάρχει μεταξύ μας, αφενός μεν η γνωριμία, αφετέρου το κοινό δέσιμο, η αλληλοϋποστήριξη και αλληλοβοήθεια που θα έπρεπε να υπάρχει, έτσι ώστε σε πάρα πολλούς τομείς και πέρα από την Υπηρεσιακή μας δράση να αλληλοϋποστηριζόμαστε και ταυτοχρόνως να στηρίζουμε τους Ευρυτάνες ανά το Πανελλήνιο μέσα στα πλαίσια των Νόμων και των Κανονισμών των Σωμάτων που υπηρετούμε.

Παντού γύρω μας, από πολλές περιφέρειες της Ελλάδας βλέπουμε να αξιοποιούνται πρόσωπα, άξια κατά τ’ άλλα, να λαμβάνουν θέσεις και αξιώματα, που τους επιτρέπουν να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη διαμόρφωση των προϋποθέσεων εκείνων που μπορούν να στηρίζουν τις ανάγκες και τα προβλήματα, τόσο των συναδέλφων τους, όσο και του τόπου από τον οποίον προέρχονται.

Στην Ευρυτανία είμαστε λίγοι και δεν περισσεύει κανείς, από οποιοδήποτε μετερίζι βρίσκεται ο καθένας από εμάς και μπορεί να βοηθήσει σε τυχόν προβλήματα συναδέλφων μας και ταυτοχρόνως να συμβάλει στην ανάδειξη της πολιτιστικής και λαογραφικής κληρονομιάς και στην οικοδόμηση γενικότερης ανάπτυξης του τόπου μας, επιβάλλεται να το κάνει με γνώμονα το κοινό συμφέρον.

Σκοπός του Συλλόγου μας είναι:

1.- Η ενίσχυση της ευημερίας και της προόδου των μελών μας, αλλά και των μελών της οικογένειας, των εν ενεργεία, εν αποστρατεία και εν συντάξει Ευρυτάνων Αστυνομικών - Πυροσβεστών - Λιμενικών - Αγροφυλάκων και Πολιτικών Υπαλλήλων Σωμάτων Ασφαλείας σ’ όλη την Επικράτεια και η θεραπεία κατά το δυνατό, των παρουσιαζομένων κάθε φορά αναγκών και προβλημάτων αυτών.

2.- Η καλλιέργεια πνεύματος αλληλεγγύης μεταξύ των μελών, η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ τους, αλλά και αυτών με την ιδιαίτερη πατρίδα.

3.- Η ανάπτυξη στενής συνεργασίας με άλλους συλλόγους, ενώσεις, θεσμικούς φορείς και κάθε άλλη Αρχή ή Υπηρεσία, για την επίλυση προβλημάτων σ' όλους τους τομείς, πολιτιστικής, κοινωνικής και υπηρεσιακής φύσης.

4.- Η συμβολή στην πολιτιστική ανάπτυξη και η ψυχαγωγία μας, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της δράσης μας, με εκδηλώσεις, αφενός μεν σε Δήμους της ιδιαίτερης πατρίδας μας, καταδεικνύοντας έτσι το ζωηρό ενδιαφέρον μας για τους εκεί θεματοφύλακες της παράδοσης, που χρόνια ολόκληρα διατηρούν τα ήθη και έθιμα, αφετέρου δε, σε διάφορες άλλες πόλεις που διαμένουν και υπηρετούν μέλη μας, αλλά και στην Αθήνα, γιατί οι πολιτιστικοί και λαογραφικοί σύλλογοι είναι αυτοί που υλοποιούν μέσα από τις δράσεις τους εκδηλώσεις, με σκοπό τη διατήρηση και διάδοση της μακρόχρονης πολιτιστικής κληρονομιάς των Ελλήνων. Ο σχεδιασμός και η πραγματοποίηση των ποικιλόμορφων αυτών εκδηλώσεων έχει επίσης και ως αποτέλεσμα, πέραν της διάδοσης του τοπικού πολιτισμού, και τη σύσφιξη των κοινωνικών δεσμών, ανάμεσα στους ανθρώπους που συμμετέχουν, είτε στην παραγωγή του πολιτιστικού προϊόντος, είτε με τη συμμετοχή τους ως θεατές, στα εκάστοτε δρώμενα.

5.- Η δραστηριότητα και ενεργητικότητά μας, θα αποβλέπει στην ανάδειξη των παραδόσεων, των ηθών και εθίμων και στη στήριξη των Λαογραφικών Μουσείων όπου κι αν βρίσκονται στην Ευρυτανία.

6.- Η διαρκής ευόδωση πνεύματος αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας με τη δημιουργία τράπεζας αίματος των μελών μας.

Η ανταπόκριση των εν δυνάμει μελών, και η προσπάθεια επίτευξης των σκοπών, μας γεννά την προσδοκία ότι ο σύλλογός μας, θα κατέχει εξέχουσα θέση στις καρδιές όλων των Ευρυτάνων, όπου κι αν βρίσκονται.

Εδώ θέλω να τονίσω σε όλους μας ότι πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στην πραγμάτωση των σκοπών του Συλλόγου, χωρίς να παρεκλείνουμε ή να αλληθωρίζουμε, σε κομματισμούς και πολιτικολογίες, που βλάπτουν την έννοια του συλογίζεσθαι, δηλητηριάζουν τις σχέσεις μας και εν τέλει δημιουργούν προβλήματα στους θεσμικά επιφορτισμένους μ’ αυτούς τους ρόλους, φορείς.

Τέλος, πιστεύουμε ότι η πολιτεία, το κράτος καθώς και άλλοι αρμόδιοι φορείς οφείλουν να στηρίζουν (υλικά και ηθικά) όλους τους Συλλόγους μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, οι οποίοι εκφράζουν πολιτισμό, κουλτούρα, παράδοση, και διασφαλίζουν στο ακέραιο την εθνική και πολιτιστική μας φυσιογνωμία.

Κλείνοντας οφείλουμε όλοι να συγχαρούμε τους Ευρυτάνες των Σωμάτων που εκπροσωπούν το Σύλλογο και όχι μόνο, για τις βαθμολογικές και Διοικητικές προαγωγές που έτυχαν το τρέχον έτος και να τους ευχηθούμε, καλή δύναμη στο δύσκολο έργο τους με την υπόσχεση ότι οι Ευρυτάνες θα είναι δίπλα τους. Σ’ αυτούς που αποστρατεύθηκαν ή συνταξιοδοτήθηκαν τους ευχόμαστε καλή υγεία και καλή σύνταξη.

Με την ευχή ότι ο σύλλογός μας θα παραμένει ενεργός για πάντα, σας ευχαριστούμε όλους εκ των προτέρων για τη στήριξη που θα μας παρέχετε.

Κύριε Βουλευτά παρακαλώ να προσέλθετε για σύντομο χαιρετισμό.

Ακολούθησε ο χαιρετισμός του κ. Βουλευτή και οι τοποθετήσεις των υπολοίπων.

Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός

Κυρίες και κύριοι:

Όπως ήδη λοιπόν καλά γνωρίζετε από τις 20/5/2007, στην καταστατική Γενική Συνέλευση, στην οποία επικυρωποιήθηκε το καταστατικό του συλλόγου μας και ορισθήκαμε από εσάς ως προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο, αναλάβαμε την υποχρέωση να περαιώσουμε μια σειρά από θέματα που αφορούν:

1.- Τη γνωστοποίηση της ίδρυσης του συλλόγου.

2.- Την κύρωση του καταστατικού του υπό ίδρυση συλλόγου από το Πρωτοδικείο Αθηνών.

3.- Την επαφή και εγγραφή όσο το δυνατόν περισσοτέρων μελών στον υπό ίδρυση σύλλογο και

4.- Τη διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, μετά την επικύρωση του καταστατικού του.

Ως προς τη γνωστοποίηση της ίδρυσης του συλλόγου, αποστείλαμε επιστολές, αφενός μεν στους θεσμικούς φορείς του Νομού μας και στις εφημερίδες που εκδίδονται στην Ευρυτανία, αφετέρου μεμονωμένα σε άτομα τα οποία ανέλαβαν να επικουρήσουν αυτή την προσπάθειά μας, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω από βάθος καρδιάς το Γιώργο ΚΩΣΤΙΚΟ από τη Βοιωτία, το Γιώργο ΣΑΚΚΑ, το Γιάννη ΑΛΕΞΙΑ και τον Αυγέρη ΚΟΥΛΤΟΥΚΗ από τη Φθιώτιδα, τον Παύλο ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ, το Σταύρο ΝΤΑΛΛΗ και τον Κώστα ΝΤΑΒΑΡΙΝΟ από το Αγρίνιο, τον Κώστα ΤΣΙΑΡΑ και τον Απόστολο ΛΑΜΠΑΔΑΡΗ από το Καρπενήσι, το Γιώργο ΠΑΠΑΝΤΩΝΗ από την Κεφαλλονιά και βεβαίως όλους εσάς που ήδη έχετε εγγραφεί και παρευρίσκεστε εδώ σήμερα.

Ο αριθμός εγγραφής μελών φθάνει μέχρι σήμερα σε ικανοποιητικά ποσοστά. Κοινή προσπάθεια όμως όλων μας, αλλά και του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, θα πρέπει να είναι η όσο μεγαλύτερη δυνατή εγγραφή μελών, τα οποία εμείς δεν καταφέραμε να προσεγγίσουμε και να τα εγγράψουμε.

Ως προς την επικύρωση του καταστατικού από το Πρωτοδικείο Αθηνών, πρέπει να γνωρίζετε ότι η όλη διαδικασία ολοκληρώθηκε μεν, καθυστέρησε όμως επειδή η υποβολή αίτησης συνέπεσε καταρχήν με το κλείσιμο των δικαστηρίων, λόγω της θερινής περιόδου και κατά δεύτερον μετατοπίσθηκε χρονικά κατά δύο μήνες η εκδίκαση της υπόθεσης, λόγω των Εθνικών Εκλογών της 16/9/2007. Έτσι και επειδή έπρεπε να καθαρογραφτεί η απόφαση και να δημοσιευθεί η αναγνώριση του Συλλόγου στη Νομαρχία Αθηνών το εν λόγω καταστατικό παρελήφθη τέλους του παρελθόντος έτους (22/12/2007).

Παράλληλα προβήκαμε στην αγορά των προβλεπόμενων από το άρθρο 19 του καταστατικού βιβλίων και εκδώσαμε τις προβλεπόμενες από το άρθρο 4 σφραγίδες.

Υπάρχει μόνο μια εκκρεμότητα η οποία δρομολογήθηκε να επιλυθεί την επόμενη εβδομάδα στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. όσον αφορά το υποχρεούμενο από τη φορολογική νομοθεσία Α.Φ.Μ. για την φορολογική ενημέρωση και νομιμοποίηση των εσόδων και εξόδων του συλλόγου.

Τέλος, οδηγούμε σήμερα το σύλλογο στην 1η ετήσια Γενική συνέλευση για την ανάδειξη του πρώτου εκλεγμένου Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο θα καθορίσει σύμφωνα με το καταστατικό τις δράσεις του. Η πρότασή μας για τις αρχαιρεσίες ανάδειξης νέου Δ.Σ. είναι για την Κυριακή 13 Απριλίου 2008.

Όσον αφορά τον οικονομικό απολογισμό, εδώ τα πράγματα δεν είναι ανθηρά, επειδή το μόνο έσοδο που κληθήκαμε να διαχειριστούμε ήταν οι εγγραφές των μελών. Ελπίζουμε σήμερα να συλλέξουμε αρκετές συνδρομές. Αναλυτική οικονομική διαχείριση με ευθύνη του Ταμία σας έχει μοιραστεί σε ενυπόγραφο έντυπο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ζώντας από κοντά τις δυσκολίες για την εγγραφή των μελών, προτείνει στη Γενική Συνέλευση και μόνο γι’ αυτή την εκλογική διαδικασία, να δοθεί η δυνατότητα να εγγράφονται μέλη ακόμα και την ημέρα των εκλογών, πράγμα το οποίο δεν προβλέπεται από το καταστατικό, το οποίο ορίζει στο άρθρο 6 ότι δύναται να υποβληθεί αίτημα εγγραφής μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο, που αποφασίζει στην αμέσως επόμενη συνεδρίασή του, αυτό δεν μπορεί να γίνει αφού το παρόν συμβούλιο παύεται σήμερα με τη συναίνεση της Γενικής Συνέλευσης. Άρα θεωρούμε ότι πρέπει η Γενική Συνέλευση να αποφασίσει θετικά έτσι ώστε να λυθεί αυτό το πρόβλημα.

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσω στη Γενική Συνέλευση ότι σήμερα θα πρέπει να ορισθούν απ’ αυτή και δύο (2) μέλη της, κι’ αυτό επειδή ξεπεράσαμε τον αριθμό 151 ως εκπρόσωποι του Συλλόγου μας, στην Ομοσπονδία Ευρυτανικών Συλλόγων, στην οποία θα πρέπει με αίτησή μας να ζητήσουμε την εγγραφή μας, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο καταστατικό της.

Επίσης, θα πρέπει να ορισθεί σύμφωνα με το άρθρο 27 εδάφιο γ1 τριμελής εφορευτική επιτροπή η οποία θα συλλέξει τις υποψηφιότητες θα καταρτίσει τα ψηφοδέλτια και θα διενεργήσει τις αρχαιρεσίες. Υπενθυμίζεται ότι όσοι συμμετέχουν στην εν λόγω επιτροπή δεν δύναται να είναι υποψήφιοι. Η πρότασή μας για την ημερομηνία λήξης κατάθεσης των υποψηφιοτήτων είναι η Κυριακή 23/3/2008 και ώρα 12η βραδινή, έτσι ώστε να δοθεί χρόνος προετοιμασίας ενημέρωσης και αποστολής φακέλων μετά των ψηφοδελτίων για επιστολική ψήφο των μελών που διαμένουν και υπηρετούν εκτός Αττικής.

Με τη συναίνεσή σας κ. πρόεδρε και εκ μέρους όλων των υπολοίπων μελών του Δ.Σ. ζητώ από τη Γενική Συνέλευση τη Διοικητική και Οικονομική απαλλαγή του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο είχαμε την τιμή να υπηρετήσομε επί οκτώ μήνες.

Σας ευχαριστώ πολύ.-

 
bottom

Valid XHTML and CSS.