.

Μνημόνιο οδηγιών προστασίας από φυσικές καταστροφές

Καιρός

Χάρτης Ευρυτανίας


Μήνυμα Προέδρου PDF Εκτύπωση E-mail

Φίλε Επισκευπτη. Καλώς ήλθες στην Ιστοσελίδα του Συλλόγου μας!

  • Στα πλαίσια της άμεσης επικοινωνίας, μέσω των σύγχρονων μοντέλων ενημέρωσης, ο Σύλλογός μας, δημιούργησε και φιλοδοξεί να διατηρήσει τον παρόντα διαδικτυακό τόπο, προς ενημέρωση όχι μόνο των μελών του, αλλά και όλων των επισκεπτών, στην προσπάθεια ανάδειξης του πολιτιστικού και λαογραφικού πλούτου της ιδιαίτερης πατρίδας μας.
  • Φιλοδοξούμε, μέσω της ίδρυσης και λειτουργίας του συλλόγου μας, αλλά και της ιστοσελίδας να ξαναπιάσουμε το νήμα της ιστορίας μας.
  • Να αναζητήσουμε την ιστορική, πολιτιστική και λαογραφική συνέχεια σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας.
  • Να προσπαθήσουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, να διατηρήσουμε και να προβάλλουμε όλα εκείνα τα δημιουργικά στοιχεία της πλούσιας παράδοσής μας και να ξετυλίξουμε το νήμα που μας συνδέει με τους προγόνους μας.
  • Συναισθανόμενοι το χρέος απέναντι στη μακραίωνη και γόνιμη παράδοση των Ευρυτάνων, ως πολιτισμική έκφανση του Ελληνισμού, στη συνεισφορά τους στους μαρτυρικούς εθνικούς αγώνες, στη συγκρότηση του νέου Ελληνισμού και στο ιστορικό και κοινωνικό γίγνεσθαι της νεώτερης Ελλάδας, αλλά και στο γεγονός της ανάγκης για ιστορική γνώση και ανάδειξη του Συλλόγου, καθιερώνουμε στην εν λόγω ιστοσελίδα ειδικό πεδίο με ιστορικά κείμενα και διαδρομές, με σκοπό τη μεταλαμπάδευση στις νεότερες γενεές, της παράδοσης, αλλά και όλων εκείνων των ιστορικών, λαογραφικών και πολιτιστικών στοιχείων, που συνθέτουν την πολιτιστική μας ταυτότητα.
  • Ξεκινώντας την καινούργια αυτή προσπάθεια, ευχόμαστε μια δυναμική αρχή, αλλά και μια δημιουργική συνέχεια στο έργο μας.

Σας Ευχαριστώ
Δημήτριος Σπ. Γεωργαλής

Κατάγεται από τα Λεπιανά Ευρυτανίας και υπήρξε ένας από τους πρωτεργάτες ίδρυσης του Συλλόγου. Υπήρξε δε και Πρόεδρος του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου. Συμμετέχει στη Συγγραφική ομάδα του Εκπαιδευτικού Συγγράμματος «Μνημόνιο Ενεργειών Ανακριτικού Υπαλλήλου», το οποίο διδάσκεται στις Αστυνομικές Σχολές, με αντικείμενο την πρακτική εφαρμογή ποινικών υποθέσεων.
Σχετική ιστοσελίδα: www.dimgeorgalis.gr
 
bottom

Valid XHTML and CSS.