.

Μνημόνιο οδηγιών προστασίας από φυσικές καταστροφές

Καιρός

Χάρτης Ευρυτανίας


Πανευρυτανικό Αντάμωμα 2013 PDF Εκτύπωση E-mail

Δημ.: 20/6/2013 – 10:00

 

Αναδημοσιεύουμε την πρόσκληση που λάβαμε από το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ευρυτανικών Συλλόγων για το 25ο Ευρυτανικό Αντάμωμα που θα γίνει στις 14 Ιουλίου 2013 στο Κεφαλόβρυσο. Να είμαστε όλοι μαζί.

 

 

 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ ΗΑγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ευρυτανικών Συλλόγων, για τη συμπλήρωση των 25 χρόνων λειτουργίας της ΟΕΣ και παρουσίας της στα της Ευρυτανίας, ήτοι: την παράδοση, την ιστορία και τον πολιτισμό της πατρώας γης, έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στο ετήσιο κορυφαίο Πανευρυτανικό Αντάμωμα που έχει γίνει θεσμός.

Σας γνωστοποιούμε ότι παράλληλα με την εκδήλωση, θα γίνει η παρουσίαση του Λευκώματος των πολιτιστικών Σωματείων της Ευρυτανίας και καλούμε  τους συλλόγους μέλη της ΟΕΣ, καθώς και τους συλλόγους μη μέλη και γενικότερα όσους αγαπούν και ενδιαφέρονται για τη Ευρυτανία, συμπεριλαμβανομένων  και της ομογένειας,  να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις του 25oυ Ευρυτανικού Ανταμώματος που θα γίνουν στις 14 Ιουλίου 2013, στο Κεφαλόβρυσο.

Με τη συνδρομήΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κατά την διάρκεια του γεύματος μπορούν οι Αξιωματούχοι της περιοχής να καθίσουν ανάμεσα στα μέλη και στους φίλους της Ομοσπονδίας και τούτο –γιατί λόγω των οικονομικών δυσχερειών δεν θα υπάρξει ειδικό  τραπέζι για τους επισήμους.

Ο Πρόεδρος

Λάμπρος Καρράς

Η Γεν. Γραμματέας

Νίκη Ρέκκα -Τζανάκου

Η Οργανωτική Γραμματέας

Αγγελική Σκοτίδα

 

 
bottom

Valid XHTML and CSS.