.

Μνημόνιο οδηγιών προστασίας από φυσικές καταστροφές

Καιρός

Χάρτης Ευρυτανίας


Ο Σπύρος Παπασπύρου 1ος Ευρυτάνας Αντιστράτηγος στην Ελληνική Αστυνομία PDF Εκτύπωση E-mail

Δημ. 1/3/2013 - 20:00

Ο μέχρι πρότινος Υποστράτηγος βοηθός Γαδάρχη Ευρυτάνας Σπύρος Παπασπύρου προήχθη σε Αντιστράτηγο και τοποθετήθηκε ως Επιτελάρχης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο Σπύρος Παπασπύρου είναι ο 1ος Ευρυτάνας Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, που προάγεται σε Αντιστράτηγο τα τελευταία χρόνια.

 

 

Η προαγωγή του αυτή αποτελεί για τον ίδιο προσωπική δικαίωση, αλλά και δικαίωση ενός ολόκληρου Νομού, που χρόνια πασχίζει να αναδείξει στα ανώτατα αξιώματα της Ελληνικής Αστυνομίας ένα στέλεχος. Η διαδρομή του Στρατηγού ήταν καθοριστική μιας και όλα τα χρόνια του τα πέρασε στο πεζοδρόμιο, ως μάχιμος.

Όσοι τον γνωρίζουν διαπιστώνουν ότι απέναντί τους έχουν ένα κόσμημα ήθους και ευγένειας, ενώ ήταν δίπλα σε κάθε Ευρυτάνα Αστυνομικό και μη στη μακρόχρονη πορεία του, δείχνοντας μεγάλη ευαισθησία στην ανθρώπινη αξία και τους δημοκρατικούς θεσμούς.

Ο Στρατηγός είναι από τα πρώτα μέλη του συλλόγου μας και συμμετείχε σχεδόν σε όλες τις εκδηλώσεις μας. Ο σύλλογός μας, αλλά και το κοινό αίσθημα κάθε Ευρυτάνα, ευχαριστεί ιδιαίτερα το ανώτατο συμβούλιο Κρίσεων, αλλά και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο του δικού μας ανθρώπου.

Ο Αντιστράτηγος Σπύρος Παπασπύρου γεννήθηκε το 1960 στο Στένωμα Ευρυτανίας.

Ο Σύλλογος Ευρυτάνων Σωμάτων Ασφαλείας και όλοι οι Ευρυτάνες θα είναι στο πλευρό του, ευχόμενοι μια ακόμα καλή πορεία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Πληροφοριακά ενημερώνουμε ότι αποστρατεύτηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ευρυτανίας Ταξίαρχος Νικόλαος Στασινός και εντός των προσεχών ημερών αναμένεται η αντικτατάστασή του.

 

 
bottom

Valid XHTML and CSS.