.

Μνημόνιο οδηγιών προστασίας από φυσικές καταστροφές

Καιρός

Χάρτης Ευρυτανίας


Ευχαριστήρια μηνύματα μελών μας και ευχές για εορτές Πάσχα PDF Εκτύπωση E-mail
Δημ.: 5/4/2012 – 15:00
Στο Site του Συλλόγου μας έφτασαν μηνύματα μελών μας, με ευχές για τις Αγίες ημέρες των Εορτών του Πάσχα και συγχαρητήρια για το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο, που προέκυψε μετά τις αρχαιρεσίες της 1/4/20012.
Παρατίθενται αυτούσια τα μηνύματα των μελών μας:

  • 10:10 μ.μ. Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012
ΘΩΜΑΣ ΕΥ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

«Με αφορμή τις αρχαιρεσίες της 1-4-2012 για την ανάδειξη Νέου Δ.Σ. θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την άψογη διαδικασία σε όλα τα μέλη του Συλλόγου, μας που ενεπλάκησαν σε αυτήν. Καλή επιτυχία στο έργο του νέου ΔΣ & πολλές ευχαριστίες στο απερχόμενο ΔΣ, κυρίως δε στον άξιο και χαρισματικό πρόεδρο Δημήτρη Γεωργαλή η προσφορά του οποίου είναι σε όλους γνωστή. Θεωρώ τέλος ότι πολύ σημαντική και πρωτοποριακή στα πλαίσια του Συλλόγου μας ήταν η απόφαση για συμμετοχή στις εκλογές αυτές και  με τη διαδικασία της αποστολής επιστολικής ψήφου, πέραν της αυτοπρόσωπης παρουσίας. Εύχομαι ολόψυχα η συνέχεια της πορείας του Συλλόγου μας, να είναι λαμπρή και να κοσμεί την ταπεινή, αλλά περήφανη πατρίδα μας, την Ευρυτανία! Καλό Πάσχα σε όλα τα μέλη και τις οικογένειές τους».

  • 8:42 μ.μ. Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012
sakkas georgios (ΣΑΚΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ)

«Συγχαίρω θερμά τους εκλεγέντες στο ΔΣ , την Εξελ. Επιτροπή και την Ομοσπονδία στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας , καθώς επίσης και τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Ομοσπονδίας που προέρχεται από τον Σύλλογό μας  και να ευχηθώ σε όλους σας , καλή επιτυχία στο πολιτιστικό σας έργο.  
Επίσης για τις Άγιες ημέρες των εορτών του Πάσχα εύχομαι σε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ».
 
bottom

Valid XHTML and CSS.