.

Μνημόνιο οδηγιών προστασίας από φυσικές καταστροφές

Καιρός

Χάρτης Ευρυτανίας


Μήνυμα απερχόμενου Προέδρου ΣΕΣΟΑ για τις αρχαιρεσίες της 1/4/2012 PDF Εκτύπωση E-mail

Δημ.: 24/3/2012 – 23:00

Ως απερχόμενος Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Ευρυτάνων Σωμάτων Ασφαλείας (ΣΕΣΟΑ) καλώ τα μέλη μας να συμμετάσχουν στις αρχαιρεσίες που θα γίνουν την Κυριακή 1/4/2012, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Ευρυτανικών Συλλόγων, σαν την κορυφαία δημοκρατική διαδικασία έκφρασης, είτε με την αυτοπρόσωπη παρουσία, είτε με αποστολή της επιστολικής ψήφου.

 

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τα μέλη μας, σε όλη την Ελλάδα, για την τιμή που μου έκαναν να είμαι πρόεδρος στο συγκεκριμένο Σύλλογο επί 4 έτη. Απαντώντας δε στις ερωτήσεις πολλών γιατί δεν είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Διοικητικό Συμβούλιο, δηλώνω αυτό που είπα και στη Γενική Συνέλευση της 3/3 ότι: «η εμμονή των προσώπων για συμμετοχή σε τέτοιες διαδικασίες, κουράζουν τους παλαιότερους και απογοητεύουν τους νεότερους». Άλλωστε πιστεύω, αλλά και γνωρίζω καλά ότι υπάρχουν άξια μέλη μας που μπορούν να ανταποκριθούν το ίδιο καλά και ακόμη καλύτερα στις απαιτήσεις της ίδρυσης και λειτουργίας του συλλόγου μας.

Καλώ επίσης όλους τους Ευρυτάνες να στηρίξουν την Τράπεζα αίματος που ιδρύθηκε και λειτουργεί στις τάξεις μας και αφορά όλους, αφού μέσω αυτής της διαδικασίας στηρίχθηκαν αρκετοί Ευρυτάνες μέλη ή μη.

                                                                                  

Δημήτριος Σπ. Γεωργαλής 

  Πρόεδρος ΣΕΣΟΑ

 
bottom

Valid XHTML and CSS.