.

Μνημόνιο οδηγιών προστασίας από φυσικές καταστροφές

Καιρός

Χάρτης Ευρυτανίας


Τέλος καλά όλα καλά για την ΟΕΣ PDF Εκτύπωση E-mail

Δημ.: 22/3/2012 – 14:00

Μετά την έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΟΕΣ που έγινε τις απογευματινές ώρες της 21/3/2012, στα Γραφεία της (Κλεισθένους 17) προκειμένου να συζητήσει την ένσταση που κατέθεσε το μέλος κ. Βασίλης Τσιαμάκης, σε βάρος της διαδικασίας συγκρότησης σε σώμα και αφού δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινήσεις, η εν λόγω ένσταση αποσύρθηκε.

Η ενέργεια αυτή των εμπλεκομένων επικροτείται ως θετική και βοηθά στην αποκατάσταση του κλίματος ηρεμίας και ομόνοιας, που επιβάλλεται να έχει η Ομοσπονδία.
Αναπάντητα βεβαίως μένουν τα ερωτήματα, ποίοι και γιατί κάθε φορά επιδιώκουν τη δημιουργία κλίματος έντασης και ανωμαλίας. Όλα αυτά θα πρέπει να συζητηθούν κάποτε (π.χ. στην επόμενη Γ.Σ.) και να κινηθεί η τροποποίηση του καταστατικού, που θα κλειδώσει διαδικασίες, που τίθενται σε αμφισβήτηση και όχι μόνο. Το Δ.Σ. του συλλόγου μας, κατέθεσε και πριν δύο χρόνια προτάσεις ανασυγκρότησης της ΟΕΣ, που πήγαν στα αζήτητα, για τις οποίες θα επανέλθουμε σύντομα.

Διαβάστε τι ακριβώς λέει η ανακοίνωση της ΟΕΣ

 

Στην έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. που έγινε στις 21/03/2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 μμ στα γραφεία της Ομοσπονδίας, ύστερα από πρόσκληση του προέδρου της Ο.Ε.Σ.  Καλτσούνη Κωνσταντίνου με μοναδικό θέμα την «ένσταση» του μέλους του Δ.Σ. Τσιαμάκη Βασιλείου και μετά από διαλογική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων και διευκρινήσεων επί της ένστασης τόσο από τον κ. Τσιαμάκη Βασίλειο, όσο και από τον κ. Πάνο Παύλο, ο κ. Τσιαμάκης δέχθηκε ως απολύτως ειλικρινείς της εκατέρωθεν διευκρινήσεις και αποδέχθηκε το αποτέλεσμα της εκλογής του προέδρου της Ο.Ε.Σ. κου Καλτσούνη Κωνσταντίνου ως απολύτως νόμιμο και έγκυρο.

Το θέμα έληξε εδώ προς χάριν της ενότητας, της συνεργασίας και της ομοψυχίας των μελών της Ο.Ε.Σ., όπως εξάλλου μας θέλουν οι Ευρυτάνες που μας ψήφισαν και μας έφεραν εδώ.

 
ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ο.Ε.Σ.

 

 

Στο e-mail της ιστοσελίδας μας έφτασε επίσης και μία άλλη ανακοίνωση της ΟΕΣ σχετικά με δημοσιεύματα και σχόλια σε βάρος του απερχόμενου ΔΣ

Διαβάστε ακριβώς τι λέει η 2η ανακοίνωση το περιεχόμενο της οποία υιοθετούμε πλήρως

 

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ 17

105 52 ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ.-FAX:2103834451

Αθήνα 21 Μαρτίου 2012

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Το διοικητικό Συμβούλιο στην έκτακτη συνεδρίαση του της Τετάρτης 21 Μαρτίου 2012  παίρνοντας αφορμή δημοσιεύματα και σχόλια που αφορούσαν το απερχόμενο Δ.Σ. της Ο.Ε.Σ. τονίζει τα εξής:

  • Σέβεται και τιμά όλα τα Δ.Σ. από ιδρύσεως της Ο.Ε.Σ. ως σήμερα.
  • Αναγνωρίζει το πολύτιμο  έργο που έγινε με σκοπό την αναβάθμιση και ανάδειξη της Ευρυτανίας.
  • Στηρίζει το απερχόμενο Δ.Σ., επισημαίνοντας ότι ανέλαβαν την μεγάλη ευθύνη της επαναλειτουργίας της Ομοσπονδίας μετά από την πολύμηνη αδράνειας της.
  • Αναγνωρίζουμε την προσπάθεια τους και διαφωνούμε με τα εν λόγω απαξιωτικά δημοσιεύματα και σχόλια, πιστεύοντας ότι δεν βοηθούν και δεν συνάδουν με τους σκοπούς της Ο.Ε.Σ.

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Στις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζουμε ως Έλληνες, ένας από τους τομείς που πρέπει να διαφυλάξουμε είναι ο Πολιτισμός μας. Βασικός παράγοντας αυτού είναι οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι και τα μέλη αυτών που σε συνεργασία με τις Ομοσπονδίες και Ενώσεις του κάθε Νομού οφείλουν να κρατήσουν τη "σημαία" του Πολιτισμού της Πατρίδας μας ψηλά.

Στο πλαίσιο αυτό οφείλουμε και θέλουμε να πορευτούμε ως Ομοσπονδία Ευρυτανικών Συλλόγων, χωρίς ακρότητες, αντιδικίες και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για κανέναν.

Τούτη την ώρα δεν περισσεύει κανείς και όλοι μας, με τις όποιες δυνάμεις διαθέτουμε πρέπει και μπορούμε να αφήσουμε το ¨εγώ¨ και να πάρουμε το ¨εμείς¨ ώστε να συμβάλουμε μαζί στην πρόοδο και την ανάπτυξη της Ευρυτανίας.

Έχουμε τη θέληση και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα τα καταφέρουμε.

 

                                                  ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

        Ο Πρόεδρος                                                                   Ο Γ. Γραμματέας

Κώστας ΚΑΛΤΣΟΥΝΗΣ                                                              Παύλος ΠΑΝΟΣ

 

 
bottom

Valid XHTML and CSS.