.

Μνημόνιο οδηγιών προστασίας από φυσικές καταστροφές

Καιρός

Χάρτης Ευρυτανίας


Νέος Πρόεδρος της Ο.Ε.Σ. ο Κώστας Καλτσούνης του Συλλόγου Ευρυτάνων Σωμάτων Ασφαλείας PDF Εκτύπωση E-mail

Δημ.: 9/3/2012 – 21:00

Ο Κώστας Καλτσούνης Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου μας εξελέγη νέος Πρόεδρος της ΟΕΣ, μετά από ψηφοφορία που έγινε πριν λίγο στα Γραφεία της Ομοσπονδίας στην οδό Κλεισθένους 17 στην Αθήνα, λαμβάνοντας οκτώ (8) 8 ψήφους έναντι επτά (7) του συνυποψήφιού του Τσιαμάκη Βασίλη.

Αντιπρόεδροι εξελέγησαν οι Κουτσουπιάς Δημήτριος (Α’ Αντιπρόεδρος) και Μάκκας Βασίλειος (Β’ Αντιπρόεδρος), Γενικός Γραμματέας ο Παύλος Πάνος και Ταμίας ο Λάμπρος Χρυσαφογιώργος.

Οι υπόλοιπες θέσεις έχουν ως εξής:

Ντάνα Έλλη - Έφορος Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Ντζούνος Παύλος – Εφορος Πολιτιστικών Εκδηλώσεων

Παπαδοπούλου Μαρία - Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας

Ρέκκα – Τζανάκου Νίκη – Βοηθός Ταμίας

Σκοτίδα Αγγελική – Οργανωτικός Γραμματέας

και Μέλη:

Καράς Λάμπρος

Παπαδόπουλος Λάμπρος

Σκαρτσιούνης Σπύρος

Σκεπετάρης Παύλος

Τσιαμάκης Βασίλειος

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας συγχαίρει τον Κώστα και του εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της ανασυγκρότησης της Ομοσπονδίας που ξεκινά από αύριο κιόλας.
Από τούτη εδώ την ιστοσελίδα και κυρίως με άρθρα του Προέδρου του Συλλόγου μας Δημητρίου Γεωργαλή επισημάνθηκαν σωρεία αδυναμιών που καθιστούν το έργο της δύσκολο, αποσυσπειρώνουν την ενότητα των συλλόγων – μελών της και αποδυναμώνουν το ρόλο της. Ένα ρόλο καθαρά Ομοσπονδίας και όχι Συλλόγου, όπως μέχρι τώρα ίσχυε. Ένα ρόλο εποπτικό, οργάνωσης και καθοδήγησης. Επιτακτική ανάγκη είναι επίσης η τροποποίηση του καταστατικού, με σύγχρονο περιεχόμενο που να καλύπτει τις σημερινές ανάγκες οργάνωσης και λειτουργίας της. Και βεβαίως επιτέλους η ανάρτηση της πολυπόθητης ιστοσελίδας. Στα σύγχρονα μοντέλα ενημέρωσης δεν νοείτε η Ομοσπονδία να στερείται ηλεκτρονικής ενημέρωσης.

 

 

 
bottom

Valid XHTML and CSS.