.

Μνημόνιο οδηγιών προστασίας από φυσικές καταστροφές

Καιρός

Χάρτης Ευρυτανίας


Την 7/3 λήγει η προθεσμία για υποβολή υποψηφιοτήτων PDF Εκτύπωση E-mail

Δημ. 5/3/2012 – 19:56
Την 24:00 της 7/3 λήγει η προθεσμία για υποβολή υποψηφιοτήτων για τις αρχαιρεσίες που θα γίνουν την Κυριακή 1η Απριλίου, για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Ευρυτανικών Συλλόγων.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου, όπου κι αν βρίσκονται. Για αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία Ευρυτανικών Συλλόγων δύναται να είναι  και κάποιος που είναι και υποψήφιος είτε για το Δ.Σ. είτε για την Εξελεγκτική Επιτροπή.
Οι υποψηφιότητες μπορεί να κατατεθούν με απλή δήλωση, αναγράφοντας τα ακόλουθα: «Με την παρούσα επιθυμώ να λάβω μέρος στις αρχαιρεσίες του Πανελλήνιου Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Ευρυτάνων Αστυνομικών – Πυροσβεστών - Λιμενικών – Αγροφυλάκων και Πολιτικών Υπαλλήλων Σωμάτων Ασφαλείας για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου ή Εξελεγκτικής Επιτροπής ή Αντιπροσώπων στην Ο.Ε.Σ.» και αποστολή στο Fax 2106619149, η στα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής, ή του Δ.Σ. Δύναται επίσης να κατατεθεί και σε e-mail, μέσω της ιστοσελίδας, στο πεδίο «Επικοινωνία».
Οι υποψηφιότητες θα επικυρωθούν την Πέμπτη 8/3 και θα εκδοθεί ψηφοδέλτιο το οποίο μαζί με επιστολή θα σταλεί σε όλα τα μέλη για επιστολική ψήφο, όπως ορίζεται στο καταστατικό.

 

Αν θέλετε, μπορείτε να κατεβάσετε την αίτηση υποψηφιότητας από εδώ να την συμπληρώσετε και να την εκτυπώσετε.

 
bottom

Valid XHTML and CSS.