.

Μνημόνιο οδηγιών προστασίας από φυσικές καταστροφές

Καιρός

Χάρτης Ευρυτανίας


Στο Κερασοχώρι η έδρα του διευρυμένου δήμου Αγράφων PDF Εκτύπωση E-mail

Δημ. 17/5/2010 – 21:40

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για τον «Καλλικράτη», το οποίο προβλέπει τελικά ότι ο συνολικός αριθμός των δήμων διαμορφώνεται σε 325 από 1034.

Οι δημοτικές εκλογές θα γίνουν στις 7 Νοεμβρίου και όχι στις 14,μαζί με τις περιφερειακές.

Στην Ευρυτανία όσον αφορά τον αριθμό των Δήμων δεν υπάρχει καμία αλλαγή από το προσχέδιο που είχε κατατεθεί, ωστόσο όμως έχουμε αλλαγή στην έδρα του Δήμου Αγράφων καθότι επιλέγει τελικά το Κερασοχώρι και όχι η Δυτική Φραγκίστα.

Άποψη μας είναι ότι οπουδήποτε κι αν βρίσκεται η έδρα του Δήμου, αυτό που προέχει είναι να εξυπηρετείται ο ταλαιπωρημένος Ευρυτάνας και ας αφήσουν κάποια πάλαι ποτέ κεφαλοχώρια να συμπεριφέρονται ηγεμονικά.

Στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία που διέρχεται το τόπος μας, το χειρότερο απ’ όλα είναι να βρίσκονται οι πολίτες σε τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις, οι οποίες τον αποπροσανατολίζουν από τα πραγματικά προβλήματα της καθημερινότητας και για πολλούς της ίδιας της επιβίωσης.

Οι Ευρυτάνες στα Σώματα Ασφαλείας, που εκφράζονται επισήμως μέσω του Συλλόγου τους και εκπροσωπούνται νομίμως μέσω του εκλεγμένου Δ.Σ., βρίσκονται δίπλα σε κάθε προσπάθεια που αποσκοπεί στην καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των συμπατριωτών μας και στους δύο πλέον δήμους, με πνεύμα ενότητας, αλληλεγγύης, αλληλοβοήθειας και αποβλέπει στο καλό του κοινωνικού συνόλου.

 
bottom

Valid XHTML and CSS.